26.04.2012 13:56

"Īsta mīlestība gaida" svinēs jubileju

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Desmito dzimšanas dienu kristīgā jauniešu biedrība no 4. līdz 6. maijam sagaidīs salidojumā Ogrē.

"Īsta mīlestība gaida" (ĪMG) ir jauniešu organizācija, kas aicina atteikties no dzimumattiecībām pirms laulībām. Salidojuma mērķis – izglītot jauniešus par puišu un meiteņu attiecībām par Bībelē norādītajiem principiem un palīdzēt jauniešiem pieaugt attiecībās ar Dievu.

ĪMG kalpo dažādu konfesiju jaunieši, tai skaitā luterāņi no Jēzus un Vecās Svētās Ģertrūdes draudzēm Rīgā, arī no Baldones, Ķekavas, Jelgavas, Saldus. Organizāciju pašlaik vada Saldus Svētā Gregora kristīgā misijas centra absolvents Baldones evaņģēliski luteriskās draudzes loceklis Kaspars Ozoliņš kopā ar sievu Leidu Ozoliņu.

"ĪMG komanda ir iedegusies par notiekošo situāciju mūsu Latvijā, par ģimeņu krīzi, daudzām šķirtām laulībām, smago un sasāpējušo abortu jautājumu, pamestiem bērniem, kas diemžēl skar cilvēkus mūsu valstī, mūsu sabiedrībā, mūsu draudzēs. Daudzi jaunieši nezina, ka Dievam ir bijis labs plāns, kad Viņš radīja vīrieti un sievieti. Par šo tēmu ir daudz aizspriedumu. Daudzi iesaistās seksuālās attiecībās, nezinot, ka ir arī kāda cita iespēja. Mēs vēlētos to mainīt!" vēsta salidojuma rīkotāji.

Salidojumā ik gadu piedalās aptuveni 150 jauniešu no visas Latvijas. Šā gada moto: „Sekss ir visur – šoreiz par mīlestību". Trīs dienu norises programmā ir lekcijas, slavēšana, nakts spēle, sarunu šovs un daudzas citas aktivitātes. Jauniešus, kas pieder draudzēm, organizatori aicina ņemt līdzi draugus, kas vēl nav kristieši, jo salidojumā paredzēta arī evaņģelizācija.

Vairāk informācijas par ĪMG jubilejas sarīkojumu biedrības mājaslapā www.istamilestibagaida.lv. Plakātus un informatīvus bukletus var iegūt, zvanot pa tālruni 26536786 vai rakstot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Salidojumu atbalsta Latvijas Evaņģēliski luteriskās baznīcas (LELB) arhibīskaps Jānis Vanags, LELB jauniešu centra vadītājs mācītājs Krists Kalniņš, ĪMG valdes loceklis un lektors Kaspars Ozoliņš.