13.04.2012 22:15

Kāds no Olaines cietuma darbiniekiem pajoko, ka kolēģei piedzimuši trīnīši

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Kāds no Olaines cietuma darbiniekiem pajoko, ka kolēģei piedzimuši trīnīši arhīvs

Šonedēļ plašsaziņas līdzekļos izplatījās informācija, ka kādai jelgavniecei piedzimuši trīnīši, tomēr "melnajā piektdienā", 13. aprīlī, atklājies, ka tas bijis ļauns joks sievietes darba kolēģu izpildījumā no Olaines cietuma.

Jelgavniecei Elīnai Šakurovai patiesībā nav piedzimuši trīnīši, bet šādas ziņas līdz pašvaldībai un medijiem nonākušas, jo kāds no Olaines cietuma kolēģiem izspēlējis ļaunu joku, izmantojot viņas telefonu, vēsta LETA, atsaucoties uz portālu "zz.lv".

Šakurova pastāstījusi, ka savu telefonu bija aizmirsusi darbā un saņēma to tikai šodien. Kā pieļāvusi jelgavniece, kāda kolēģe izmantojusi viņas telefonu saziņai gan ar medijiem, gan ar Jelgavas pašvaldības un Labklājības ministrijas pārstāvjiem, kas vēlējušies apsveikt ar bērnu piedzimšanu un informēt par pabalsta piešķiršanu. Taču Šakurova uz kolēģiem ļaunu prātu netur, jo cietumā viens otru izjokojot bieži.

Šakurovas kolēģi apstiprinājuši, ka viņa stāvoklī nav bijusi.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Jelgavas pilsētas pašvaldības preses sekretāre Līga Klismeta, pašvaldība informāciju par piedzimušiem trīnīšiem uzzinājusi no vietējā laikraksta "Zemgales Ziņas" portāla "zz.lv" un lūgusi redakciju palīdzēt ar ģimenes kontaktinformāciju.

 

Pašvaldības pārstāvji zvanījuši uz piedāvāto tālruņa numuru, pa kuru atbildējusi kāda sieviete un laipni pieņēmusi pašvaldības apsveikumu. Šī sieviete ar pašvaldības pārstāvi vienojusies, ka vēlāk nokārtos visas formalitātes saistībā ar pabalstu un citiem pakalpojumiem.

Šo joku pašvaldība vērtē kā muļķīgu. "Ja tas ir joks un tam vēl izmatoja 13. datumu piektdienā, tad tas ir diezgan nožēlojami," teica Klismeta.

No pašvaldības informācija par it kā piedzimušiem trīnīšiem jau nonāca tālāk pie citiem masu medijiem. Ne Jelgavas slimnīca, ne Rīgas Dzemdību nams un Stradiņa slimnīca neapstiprināja, ka šajās medicīnas iestādēs pēdējā laikā būtu dzimuši trīnīši.