27.02.2014 11:25

Aicina pieteikties audžumammas un audžutētus Latvijas SOS bērnu ciematos

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Atsaukties aicināti arī precēti pāri, kuri vēlas kļūt par SOS audžuvecākiem (SOS mammu un SOS tēti). Atsaukties aicināti arī precēti pāri, kuri vēlas kļūt par SOS audžuvecākiem (SOS mammu un SOS tēti).

"Ja tavs aicinājums ir rūpēties par bērniem, tad kļūsti par audžumammu un/vai audžutēti Latvijas SOS bērnu ciematos!

Palīdzi bērniem, kuri palikuši bez vecāku aprūpes, uzaugt ģimeniskā vidē kopā ar saviem brāļiem un māsām!" aicina SOS bērnu ciemati Latvijā.

"Tavos darba pienākumi ietilps dienu un nakti aprūpēt līdz sešu bērnu lielu ģimeni SOS ciemata ģimenes mājā Valmierā vai Īslīcē (Bauskas novads), veikt bērnu individuālās attīstības plānu izstrādi un nodrošināt to izpildi ciešā sadarbībā ar ciemata atbalsta personālu (psihologu, sociālo darbinieku, pedagogu un ciemata direktoru) un citiem iesaistītajiem profesionāļiem, kā arī veikt ģimenes ikmēneša budžeta plānošanu un sniegt ikmēneša ģimenes budžeta izlietojuma atskaites.

Prasības kandidātēm (-iem)

• Patiesa vēlme un motivācija rūpēties par bērniem, kuri palikuši bez vecāku aprūpes.
• Vismaz pabeigta vidējā izglītība, vēlama augstākā izglītība. Priekšroka kandidātēm (-iem) ar pedagoģijas, sociālā darba, medicīnas vai psiholoģijas jomas izglītību.
• Pieredze un saskarsmes iemaņas darbā ar dažāda vecuma bērniem.
• Spēja uzņemties atbildību un strādāt paaugstināta stresa apstākļos, nepieciešamības gadījumā pieņemt steidzamus lēmumus.
• Gatavība intensīvi pilnveidot savas zināšanas, attīstīt iemaņas un prasmes bērnu audzināšanā un aprūpē.

Mēs piedāvājam: stabilu darbu starptautiskā, nevalstiskā organizācijā, kas Latvijā strādā jau 16 gadus, labus darba apstākļus (pastāvīgu dzīves telpu, ģimenes budžetu u. tml.), stabilu atalgojumu, motivējošas sociālās garantijas un apmācības, profesionālas komandas atbalstu ikdienas darbā ar bērniem.

Aicinām atsaukties arī precētus pārus, kuri vēlas kļūt par SOS audžuvecākiem (SOS mammu un SOS tēti).

Gaidīsim jūsu CV un motivācijas vēstuli uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. līdz 16. martam. Papildu informācijai lūdzam sazināties ar ģimeņu aprūpes speciālisti Daci Beināri pa tālruni 67709621 vai e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.."">Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.."