28.01.2014 09:43

Ikšķiliete un ulbrokiete teju tiek pie "Radio Skonto" galven laimesta – automašīnas; finālā saņem naudas balvas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Par devītās "Radio Skonto" auto atslēgas vārdu spēles "Mans mīļākais radio ir "Radio Skonto"!" uzvarētāju kļuvis Jurģis Grīva, savā īpašumā iegūstot automašīnu "Hyundai i30".

Kā informēja "Radio Skonto" sponsorēšanas projektu menedžere Sanita Karpoviča, finālā bija iekļuvuši četri dalībnieki, kuri spēles laikā uz "Radio Skonto" dīdžeju zvanu atbildēja ar pareizajiem atslēgas vārdiem: "Mans mīļākais radio ir "Radio Skonto"!". Pirmie divi finālisti tika atrasti novembrī – tie bija J. Grīva no Talsu novada un Arta Brikere no Rundāles novada. Janvārī viņiem piepulcējās vēl Iveta Aizupe no Ulbrokas un Liene Eglīte no Ikšķiles.

Sazvanīšanas secībā finālistiem bija jāizvēlas viena no piecām izskata ziņā identiskām auto atslēgām un jāsēžas automašīnā, lai mēģinātu to iedarbināt. Pēc mirkļa atskanēja automašīnas skaņas signāls, kas apliecināja, ka J. Grīvas rokās ir nonākusi vienīgā īstā atslēga. Līdz ar to viņš kļuva par laimīgo sarkanā "Hyundai i30" īpašnieku, bet pārējās trīs finālistes saņēma naudas balvas 426,86 eiro jeb 300 latu apmērā.

U. Grīva ir elektriķis un patlaban dzīvo Rīgā. Laimīgais zvans vīrieti sasniedza darba laikā, neilgi pēc tam, kad viņš ar kolēģiem bija apspriedis, cik maza gan ir varbūtība, ka kādam no viņiem varētu piezvanīt no "Radio Skonto". Kad viņa telefonā iezvanījās nepazīstams numurs, U. Grīva neapjuka un atbildēja ar pareizajiem atslēgas vārdiem: "Mans mīļākais radio ir "Radio Skonto"!"