07.11.2013 11:44

Salaspilī brīvdienās piestās "Eņģeļu ekspresis"

Autors  www.salaspils.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspilī brīvdienās piestās "Eņģeļu ekspresis" Publicitātes foto

9. novembrī plkst. 11 Salaspilī, Skolas ielā 4, pie "Rimi" piestās "Eņģeļu ekspresis", lai īpašā pasākumā atbalstītu labdarības akciju "Eņģeļi pār Latviju".

Akcijas laikā salaspilieši pirms pārejas uz eiro tiks aicināti ziedot mājās uzkrātās latu un santīmu monētas cēlam mērķim, proti, smagi slimo bērnu ārstēšanai. Uz labiem darbiem salaspiliešus aicinās Latvijas Neatkarīgās televīzijas ētera personība Edgars Barbaks, priekšnesumu sniegs Salaspils novada kultūras nama "Rīgava" vokālā grupa "Vālodzīte", par svētku noskaņu rūpēsies "Swedbank" un "Rimi" darbinieki.

Pasākumā piedalīsies Salaspils novada domes priekšsēdētājs Raimonds Čudars un viņa vietniece Malda Caune, uz labiem darbiem aicinās LNT ētera personība Edgars Barbaks, bet par cienastu rūpēsies "Rimi". Pateicībā par iedzīvotāju labestību pasākumā uzstāsies Salaspils novada kultūras nama "Rīgava" vokālā grupa "Vālodzīte".

Pašlaik fondā "Ziedot" palīdzību lūgušas četras ģimenes no Vidzemes, kuru bērnu ārstēšana nav tikusi iekļauta valsts apmaksātajos medicīnas pakalpojumos. Ģimenēm nepieciešams atbalsts operācijai ārvalstu klīnikā un rehabilitācijas programmu finansēšanai. Ziedotā nauda tiks izmantota šo bērnu ārstēšanai.