18.10.2013 11:35

FOTO: Šogad apritējuši 25 gadi kopš Krimuldas draudzes atjaunošanas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
FOTO: Šogad apritējuši 25 gadi kopš Krimuldas draudzes atjaunošanas www.nebruks.lv

26. oktobrī plkst. 19 Krimuldas baznīcā atzīmēs Krimuldas draudzes atjaunošanas 25. gadadienu.

Svētkos uzstāsies Kaspars Dimiters ar dēliem Jēkabu un Stefanu Ezru. Gatavojoties šiem svētkiem, 40 lūgšanu dziesmas jau var noklausīties Kaspara Dimitera albumā, bet to dziedāšanā pavingrināties Kaspara Dimitera mājaslapā, kur dziesmas iespējams gan atskaņot, gan izlasīt to tekstus.

Kaspara Dimitera kalpošanas laikā Krimuldā dzima rehabilitācijas komūna "Krusta skola". Daudzas no "Krusta skolas" lūgšanu dziesmām nu jau dzied Krimuldas draudzēs, taču, kāda tieši bija "Krusta skolas" sestdienas vakara lūgšana tālajā 1988. gadā, to varēs piedzīvot atkal, sanākot kopā šajā svētku reizē.

Uz šiem garīguma svētkiem aicināti gan tie, kuriem pagājušā gadsimta vēlie astoņdesmitie gadi bija bērnība, jaunība vai drosmīga atgriešanās uz Ceļa, pirmās mīlestības laiks uz Dievu, gan tie, kas par "Krusta skolu" dzirdējuši tikai nostāstus. Pat ja ne reizi neesi bijis klāt "Krusta skolas" lūgšanu vakarā, šajā reizē būs iespēja to piedzīvot. Varēs iegādāties arī "Krusta skolas" lūgšanu dziesmu grāmatu "Ja Kristus tevī ir augšāmcēlies", tā atbalstot Kaspara Dimitera radošo kalpošanu.

Ieeja – ziedojumi!