15.10.2013 12:26

Skandalozais Salaspils rupeklis iekļuvis Maskavas grautiņu epicentrā

Autors  www.kasjauns.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Skandalozo slavu ieguvušais Marats Kasems. Skandalozo slavu ieguvušais Marats Kasems. arhīvs

Skandalozais politiķis un Krievijas Tautu draudzības universitātes students Marats Kasems, kurš izcēlās ar rupjībām videouzrunā pēc neiekļūšanas Salaspils novada domē pēc šī gada pašvaldību vēlēšanām, naktī uz 14. oktobri bija Maskavas grautiņu epicentrā – Birjuļovā.

Maskavā, Birjuļovas rajonā, pagājušās nedēļas nogalē izcēlās masu nekārtības – vietējie radikāli noskaņotie slāvi, protestējot pret kaukāziešiem un viesstrādniekiem, sāka demolēt tirdzniecības centrus un uzbruka visiem, kas nav slāviska izskata. Ir simtiem arestēto, un nekārtības turpinās. Notikumu epicentrā bija arī M. Kasems, bet ne uz ielas – viņš sēdējā mājās starp četrām sienām un baidījās parādīties uz ielas.

M. Kasems nekārtību naktī pastāstīja, ka viņa mītnes vieta atrodas tieši Krievijas galvaspilsētas dienvidos – pie Birjuļovas. "Te notiek tautas sacelšanās! Es ar savu austrumniecisko ārējo izskatu, neraugoties uz to, ka esmu Latvijas pilsonis, neeju laukā no mājām, jo baidos. Te sit vienkārši pa seju, nevis pēc pases! Demolē un izlaupa dārzeņu vairumtirdzniecības bāzes, tirgus, veikalus – vietas, kur ir daudz imigrantu. Taču līdz pilsoņu karam vēl tālu," sacīja M. Kasems.

Viņš pastāstīja, ka protestētāju naids ir vērsts pret nelegālajiem imigrantiem un viesstrādniekiem – kaukāziešiem, tadžikiem, azerbaidžāņiem, uzbekiem, kazahiem. "Viņi necenšas noskaidrot, no kurienes ir cilvēks – vienkārši pēc ārējām pazīmēm izvēlas, kuru sist," teic M. Kasems.

Iepriekš:
"Saskaņas centra" biedrs Salaspilī pazemo konkurentus un ceļ neslavu savējiem