17.09.2013 17:19

Aicina palīdzēt ugunsgrēkā Ādažos un Mālpilī cietušām ģimenēm

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Attēlam ir ilustratīva nozīme. Attēlam ir ilustratīva nozīme. arhīvs

Septembrī bez mājām un iedzīves palikušas divas ģimenes Ādažos un Mālpilī, tādēļ viņu vienīgā cerība ir līdzcilvēku atbalsts.

7. septembrī Ādažos, Vējupes ielā, ugunsgrēkā nodega saimniecības ēka un māja, atstājot tur dzīvojošo Kovalu ģimeni faktiski bez nekā. Ādažnieki un tuvākās apkaimes iedzīvotāji aicināti palīdzēt Kovalu ģimenei, ziedojot naudu vai dažādas ikdienā noderīgas mantas, piemēram, lietotu veļasmašīnu, traukus un citas lietas.

Ziedojumu konts:
LV66HABA0551005628321;
Banka: "Swedbank";
Vārds: Jekaterina Kovale;
Personas kods: 281151-11582.

Jautājumu gadījumā var zvanīt pa tālruni 29637431 J. Kovalei.

Palīdzību lūdz arī Labunsku ģimene no Mālpils, kuai 13. septembra rīts pienāca traģisks, jo ģimene zaudēja savu jauno māju, kuru bija iegādājušies tieši pirms mēneša. Nakts vidū vecāki sajuta karstumu, kas nāca no sienām, un saprata, ka māja deg, paglābjot sevi un savus trīs bērnus – 3, 11 un 15 gadus vecus – no degošās mājas. Trīs bērnu ģimene faktiski palikusi bez pajumtes.

Ugunsgrēka iemesli vēl nav noskaidroti. Sarkanais gailis nopostīja mājas otro stāvu, arī pirmais stāvs ir stipri cietis, viss pieliets ar ūdeni dzēšanas darbu laikā. Visa iedzīve ir zaudēta. Ģimene nav trūcīga, un abi vecāki strādā, tomēr, lai atspertos un sāktu jaunu dzīvi, atjaunotu zaudēto māju, nepieciešams līdzcilvēku atbalsts būvmateriālu veidā vai naudā.

Palīdzēt ģimenei var, ziedojot portālā "Ziedot.lv" vai pa tālruni 90006385 (maksa par zvanu ir viens lats).