08.08.2013 15:08

Neauglības ārstēšanas kampaņā saziedoti vairāk nekā 3500 lati

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Neauglības ārstēšanas kampaņā saziedoti vairāk nekā 3500 lati publicitātes

Neauglības ārstēšanas kampaņā, kas norisinās kopš 10maija un ko atbalsta nacionālais mazumtirgotājs "Elvi" un "EGV Klīnika", ir saziedoti jau vairāk nekā 3500 lati, tuvinot vismaz piecu Latvijas ģimeņu sapni kļūt par vecākiem savam ilgi gaidītajam mazulim.

"Iedomājieties vien, cik daudz emociju, laba vēlējumu un cerību ielikti kopā ar katru santīmu vairāk nekā 150 kampaņas ziedojumu kastītēs?! Ļoti novērtējam cilvēku vēlmi un iespēju palīdzēt citām ģimenēm, īpaši tajos Latvijas pagastos, kur ir salīdzinoši neliels iedzīvotāju skaits, piemēram, Renda Kuldīgas novadā, Vilces pagasts Jelgavas novadā, Aloja, Rūjiena un citviet," stāsta SIA "Pārtikas tirdzniecības apvienība", kas ir "Elvi" franšīzes turētāja, komercdirektore Laila Vārtukapteine, uzsverot, ka neatkarīgi no savāktās ziedojumu summas finansiāli palīdzēts tiks vismaz piecām ģimenēm no Latvijas – pa vienai no Rīgas, Kurzemes, Latgales, Vidzemes un Zemgales.

Ziedojumu kastītēs bez santīmu monētām un latu banknotēm nelielā daudzumā bija atrodama arī ārzemju valūta – rubļi, kapeikas, eiro centi un mārciņas no Lielbritānijas.

Šā gada 10. maijā nacionālais mazumtirgotājs "Elvi" atsaucās biedrības "Labu darot" aicinājumam piedalīties labdarības kampaņā, kuras mērķis ir palīdzēt tikt pie bērniņa tām Latvijas ģimenēm, kuras dažādu iemeslu dēļ nevar kļūt par vecākiem. "Gaidīšanas rinda uz valsts apmaksāto neauglības ārstēšanu kļūst arvien lielāka – jūnijā tajā reģistrēta jau 1191 ģimene, bet medicīniskās apaugļošanas procedūras šogad tiks veiktas tikai ceturtdaļai jeb 275 pacientēm," skaidro L. Vārtukapteine, aicinot ikvienu, kam rūp Latvijas nākotne, informatīvi vai finansiāli iesaitīties šajā kampaņā.

Latvijas nacionālā mazumtirgotāja "Elvi" prioritāte ir vietējais cilvēks, viņa ikdienas vajadzības, dzīves kvalitāte, vieta, kurā viņš dzīvo. Uzņēmuma uzdevums ir nodrošināt pircējus ar svaigu piedāvājumu un būt par draudzīgu, viņiem saprotamā valodā runājošu dzīves sastāvdaļu. SIA "Pārtikas tirdzniecības apvienība" ir zīmola "Elvi" turētājs un franšīzes devējs, kas nodrošina veikalu sekmīgu darbību, garantē mārketinga atbalstu, vienotu iepirkumu, IT nodrošinājumu, tirdzniecības atbalstu veikala iekārtošanas laikā un ikdienas darbā.