27.07.2013 16:20

Salaspils ticīgajiem iespēja uz Aglonu doties kopā ar lietuviešiem

Autors  www.katedrale.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Tiem Salaspils novada ticīgajiem, kuri nolēmuši šogad piedalīties svētceļojumā uz Aglonas baziliku, ir iespēja doties kopā ar svētceļniekiem no Lietuvas.

Svētceļnieki no Paņevežas Kristus Karaļa katedrāles uz Aglonu caur Salaspili un pēcāk Jēkabpili plāno iziet 7. augustā pulksten septiņos pēc svētās mises turpat katedrālē. Posmus no Paņevežas apvedceļa, kas ir aptuveni astoņi kilometri, līdz Salaspils robežai, kā arī no Salaspils apvedceļa līdz Jēkabpils pilsētas robežai plāno veikt ar autostopiem. Plānots, ka ticīgie, kuri vēlas iet kopā ar šo grupu uz Aglonu, varēs tai pievienoties Salaspilī.

Svētceļojuma dalībniekiem jāņem vērā, ka līdzpaņemtās mantas būs jānes uz saviem pleciem, jo mašīnas, kas tās vedīs, šai grupai nebūs. Līdzi jāņem: matracis, guļammaiss, ūdens, cepure, lietusmētelis, vajadzīgos medikamentus un higiēnas preces. Jānodrošinās arī ar siltām drēbēm, kā arī maiņas apaviem. Tāpat līdzi jāņem Jaunā Derība un rožukronis.

Dalības maksa ir desmit liti vai divi lati. Pieteikšanās pie Bībeles stundu vadītājas Gintares Jonuškaites pa tālruni 0037060619228 elektroniski Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Piebilstams, ka uz Vissvētākās Jaunavas Marijas debesbraukšanas svētkiem, kas Aglonā notiks 15. augustā, ticīgo ceļi visticamāk arī šogad vīsies caur Ķekavas, Mārupes un Olaines novadiem.