13.07.2013 10:33

Atpūšoties Zvejniekciemā, vīrietis pludmalē atrod urnu ar kremēta cilvēka pelniem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Nesen kādam atpūtniekam peldēšanās Zvejniekciema pludmalē izvērtās par ekstrēmu piedzīvojumu – viņš jūrā atrada kādas kremētas nelaiķes urnu. Nesen kādam atpūtniekam peldēšanās Zvejniekciema pludmalē izvērtās par ekstrēmu piedzīvojumu – viņš jūrā atrada kādas kremētas nelaiķes urnu. ekrānuzņēmums no video

Kādam vīrietim atpūta Zvejniekciema pludmalē izvērtusies par ne visai jauku piedzīvojumu, kad viņš atradis no jūras izskalotu kādas pagājušajā ziemā mirušas sievietes pelnu urnu.

Acīmredzot tuvinieki bija nolēmuši viņu apglabāt jūrā, taču viļņi nelaiķes mirstīgās atliekas izskaloja krastā.

Šis nav pirmais gadījums, kad krastā tiek atrastas no ūdens izskalotas aizgājušo cilvēku pelnu urnas, raksta portāls "Kasjauns.lv". Nesen kāda miruša bērna pelni tika izskaloti Ķīšezera krastā. Valsts policijas Saulkrastu policijas iecirknī zina arī stāstīt, ka līdzīgs gadījums vēl bijis Carnikavas novadā. Turklāt Rīgas krematorijas pārstāvji teic, ka nākotnē, iespējams, šādu gadījumu varētu būt biežāk, jo palielinās kremāciju skaits.

Diemžēl izskaloto sievietes pelnu urnu policistiem neizdevās atrast un to nogādāt atpakaļ piederīgajiem. Vīrietis, kas to atrada, par savu atradumu policijai gan paziņoja, bet nesagaidīja, kamēr kārtības sargi atbrauc tai pakaļ. Viņš urnu atstāja pludmalē, vietējo cilvēku uzraudzībā, bet, kamēr policisti atbrauca, tā jau bija pazudusi, TV3 raidījumam "Bez Tabu" pastāstīja Valsts policijas Saulkrastu iecirkņa priekšniece Irina Burdiļova. Ja cilvēki atrod mirušu cilvēku urnas, par to obligāti jāziņo policijai, uzsver policiste.

Vairāk par Zvejniekciema pludmalē atrasto pelnu urnu "Bez Tabu" videosižetā:
>