26.06.2013 10:43

Akcijā "Izgatavo dāvanu mazulim" piedalījušies vairāk nekā simts salaspiliešu

Autors  www.salaspils.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspilieši nudien ir ļoti čakli un ar apbrīnojamu radošumu apveltīti, jo mēneša laikā grozs tika pārpildīts ar skaistām un ļoti dažādām zeķītēm, kuras jau drīz atradīs savus īpašniekus. Mazākajiem novadniekiem Salaspils 1. vidusskolas skolēni radījuši arī interesantas rotaļlietas. Salaspilieši nudien ir ļoti čakli un ar apbrīnojamu radošumu apveltīti, jo mēneša laikā grozs tika pārpildīts ar skaistām un ļoti dažādām zeķītēm, kuras jau drīz atradīs savus īpašniekus. Mazākajiem novadniekiem Salaspils 1. vidusskolas skolēni radījuši arī interesantas rotaļlietas. www.salaspils.lv

Aprīļa beigās Salaspilī norisinājās Radošuma nedēļa, kuras ietvaros novadnieki iesaistījās akcijā "Izgatavo dāvanu mazulim".

Ikviens, kam nav svešs adīšanas prieks, varēja sagādāt prieku bērna vecākiem, uzadot skaistas zeķītes jaundzimušajiem. Savukārt tie, kam tuvāki citi rokdarbi, varēja izgatavot attīstošās rotaļlietas.

Kopā lielum lielais paldies jāsaka 106 cilvēkiem, kuri savas rokas un sirdi ir ielikuši šajos darbiņos, katram pievienojot autora novēlējumu. Kopā akcijas laikā saņemti 248 darbi, no kuriem 46 izgatavoja pirmskolas izglītības iestādes "Saulīte" bērni, 42 – PII "Daugaviņa", 35 – PII "Jāņtārpiņš", bet 37 darbiņi tapuši ar Salaspils 2. vidusskolas gādību.

Arī citas pašvaldības iestādes sagādājušas prieku mazuļiem – Daugavas muzejā uzadīti deviņi zeķīšu pāri, Salaspils sporta skolā – seši, PII "Saime" – 13, Salaspils novada pašvaldība – 17, Komunālajā dienestā – viens, bet jau pieminētajā 1. vidusskolā kopā radīti astoņi darbiņi. Īpaši jāuzteic salaspiliete Daina Bērziņa, kura uzadījusi veselus desmit zeķu pārus, tāpat arī Laimdota Kalve, ar kuras gādīgajām rokām tapuši pieci zeķīšu pāri.

Novada svētku laikā izgatavotās dāvanas svinīgi tiks nodotas Salaspils novada Dzimtsarakstu nodaļai, kur kopā ar bērna dzimšanas apliecību jaunie vecāki varēs arī izvēlēties savām acīm un sirdij tīkamāko līdzcilvēku radīto dāvaniņu.