25.06.2013 16:47

Aicina doties svētceļojumā no Lielvārdes uz Krimuldu

Autors  www.lelb.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

No 15. līdz 21.jūlijam notiks ikgadējais vasaras svētceļojums uz Krimuldu. Ikviena svētceļojuma mērķis ir veltīt laiku padziļinātām attiecībām ar Dievu.

Svētceļojuma laikā – rīta, pusdienu, vakara un nakts lūgšanas un ikdienas dievkalpojums ar Sv. Vakarēdienu; sarunas par ticību, Bībeli un dzīvi; meditācijas; lūgšanas klusumā; iespēja personīgai sarunai ar svētceļojuma mācītājiem un sadraudzībai savā starpā. Svētceļojuma vadītāji ir mācītājs Ingus Dāboliņš un evaņģēliste Linda Straume, tajā piedalīsies prāvests Hanss Jensons un mācītājs Jānis Ginters. Maršruts: Lielvārde – Ogresgals – Ropaži – Vangaži - Allažu baznīca – Krimuldas baznīca (dienā vidēji 22 km).

Svētceļojuma dalībniekiem jāņem līdzi: guļammaiss un matracis vai paklājiņš, cepure, plāksteri un nepieciešamie medikamenti tulznu apkopšanai, ūdens pudele, ērti sporta apavi (ieteicami pat divi pāri), galda piederumi (bļodiņa, karote, krūzīte), kabatasnauda, apģērbs lietainam laikam, personīgās higiēnas piederumi, Bībele, mugursoma, kur visu salikt pārtika visām ēdienreizēm jāņem līdz, nakšņošanas vietās tiks nodrošināts karsts ūdens. Krimuldā būs ēdināšana, parf ko būs jāmaksā atsevišķi.

Nakšņošanai nepieciešamo mantu pārvadāšanai būs transports. Pulcēšanās – 15. jūlijā plkst.19:00 pie Lielvārdes evaņģēliski luteriskās baznīcas. Dalības ziedojums – 12 Ls, bērniem līdz 14 gadiem – 9 Ls. Pieteikšanās līdz 14. Jūlijam, zvanot Lindai tālr. 26445214 vai Andai tālr. 26526464.