30.11.2017 12:26

"Cerību spārni" saņem tiesībsarga balvu "Gada pakalpojumu nodrošinātājs"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Cerību spārni" saņem tiesībsarga balvu "Gada pakalpojumu nodrošinātājs" www.sigulda.lv

Tiesībsarga, Invalīdu un viņu draugu apvienības "Apeirons" un Latvijas Nacionālo bibliotēkas organizētā konkursa "Gada balva personu ar invaliditāti atbalstam" apbalvošanas ceremonijā nominācijā "Pakalpojumu nodrošinātājs 2017" par uzvarētāju atzīta biedrība "Cerību spārni" no Siguldas.

Nominācijā "Pakalpojumu nodrošinātājs" balva biedrībai "Cerību spārni" tika piešķirta par aktivitātēm, kas skar nepieciešamo pakalpojumu nodrošināšanu personām ar invaliditāti, ievērojot pakalpojumu daudzveidību, pieejamību (fizisko un informatīvo) un pārklājumu, vēsta Siguldas novada pašvaldība.

2016. gadā tika atklāta biedrības "Cerību spārni" izveidotais sociālā atbalsta centrs "Cerību māja", kur nodrošināts "atelpas brīža" pakalpojums ģimenēm, kurās aug bērni ar invaliditāti. Tāpat "Cerību mājā" pieejams atbalsts grūtībās nonākušām māmiņām ar maziem bērniem.

Konkursa "Gada balva personu ar invaliditāti atbalstam 2017" mērķis bija identificēt labās prakses piemērus un sekmēt Latvijas nevalstisko organizāciju darbu.