28.02.2017 16:41

Aizsardzības ministrijā notikusi ģenerālleitnanta Raimonda Graubes svinīgā atvaļināšanas ceremonija

Autors 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Aizsardzības ministrijā notikusi ģenerālleitnanta Raimonda Graubes svinīgā atvaļināšanas ceremonija Normunds Mežiņš, Jaunsardzes un informācijas centrs

Otrdien Aizsardzības ministrijā notika ģenerālleitnanta Raimonda Graubes svinīgā atvaļināšanas ceremonija, kurā piedalījās aizsardzības ministrs Raimonds Bergmanis, Aizsardzības ministrijas valsts sekretārs Jānis Garisons un Nacionālo bruņoto spēku komandieris ģenerālmajors Leonīds Kalniņš.

Aizsardzības nozares vadība pateicās par ģenerālleitnanta Raimonda Graubes pašaizliedzīgo ieguldījumu Nacionālo bruņoto spēku attīstībā un novēlēja arī turpmāk dalīties pieredzē, tādējādi sniedzot ieguldījumu valsts aizsardzības stiprināšanā.

Ģenerālleitnants Raimonds Graube, uzrunājot klātesošos, teica: "Ir jānovērtē tas, ko ir devis liktenis, ko ir devis Dievs. Tā ir iegrozīta mana "likteņa grāmata", ka man ir bijusi iespēja sākt šo valsts aizsardzību." Ģenerālleitnants R.Graube pauda gandarījumu par aizsardzības nozarē kopīgi paveikto darbu un labo sadarbību starp Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem un Aizsardzības ministriju: "Vēlos pateikt paldies visiem – Aizsardzības ministrijai, Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem un maniem cīņu biedriem. Man bija gods ar jums kopā strādāt.

Par pašaizliedzīgu dienestu un ieguldījumu Latvijas Republikas stiprināšanā un Nacionālo bruņoto spēku attīstībā ģenerālleitnants Raimonds Graube ir apbalvots ar Viestura ordeņa pirmo šķiru, ieceļot viņu par ordeņa Lielkrusta komandieri, kā arī apbalvots ar personīgo ieroci un vairākiem Aizsardzības ministrijas un citiem Latvijas Republikas un ārvalstu bruņoto spēku apbalvojumiem.