05.10.2016 13:44

Par Vidzemes iedvesmojošāko skolotāju atzīta Ilze Bērziņa no Mālpils

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
Par Vidzemes iedvesmojošāko skolotāju atzīta Ilze Bērziņa no Mālpils skolotajsiedvesmo.lv

Par iniciatīvas "Iedvesmojošākais skolotājs" uzvarētāju Vidzemes reģionā, apkopojot sabiedrības balsojumu un žūrijas vērtējumu, sīvā konkurencē atzīta Mālpils novada vidusskolas skolotāja Ilze Bērziņa un Ogres sākumskolas latviešu valodas un literatūras pasniedzēja Jolanta Bardovska.

Ilzi Bērziņu "Zelta Zivtiņas" iniciatīvai bija pieteikuši bērnu vecāki, raksturojot klases audzinātāju kā sirsnīgu skolotāju, kas aug kopā ar bērniem un neapstājas pie sasniegtā, kas velta ikkatru savu laika sprīdi, lai būtu kopā ar jauniešiem – tā ir skolotāja, pie kuras jaunieši nāk paši.


"Ilze nepārtraukti mudināja mūsu bērnus iesaistīties konkursos, motivēja jauniešus piedalīties olimpiādēs un ārpusskolas aktivitātēs, kas ir sekmējis labākās klases titula iegūšanu. Ilze nepārtraukti strādāja ar savas klases skolēniem, motivējot bērnus uz personīgo mērķu noteikšanu un virzīšanos uz tiem," teikts vecāku pieteikumā.

"Ilze vienmēr ir bijusi kopā – skolā un nesavtīgi veltot savu laiku, arī ārpus tās, bija draugs un mamma mūsu bērniem. Kopā būšanas laiks ar šo audzinātāju mūsu bērniem ir beidzies, bet tas, kas sajūtu līmenī mūs visus saista, turpināsies vienmēr."

Kopumā iniciatīvai tika pieteikti 155 skolotāji no visiem valsts reģioniem. Par iedvesmojošākajiem skolotājiem, kuri balvā saņems no "Huawei" viedtālruņus, Rīgas reģionā kļuva Rīgas Mūzikas internātvidusskolas klavierspēles skolotāja Inese Više un jaunās paaudzes sākumskolas skolotāja Rasa Ontužāne, kura pasniedz Rīgas 64. vidusskolā, Kurzemes reģionā – Talsu 2.vidusskolas matemātiskas skolotāja un klases audzinātāja Rasma Galniece un Kuldīgas Centra vidusskolas 10. klases audzinātāja un sporta stundu pasniedzēja Ieva Ņečiporuka, Latgales reģionā – Daugavpils 12. vidusskolas sākumskolas skolotāja Maija Ruskule un Preiļu Valsts ģimnāzijas mūzikas skolotāja Ilze Rožinska, bet Zemgales reģionā – Jaunjelgavas vidusskolas sporta skolotāja Anita Jegorova un Jaunpils vidusskolas skolotājs Artūrs Zaremba.

Ar visiem iniciatīvas ietvaros iesniegtajiem skolotāju stāstiem var iepazīties iniciatīvas interneta vietnē.