11.12.2014 18:33

Godināti Pierīgas gada bibliotekāri

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Stopiņu novada Ulbrokas bibliotēkas vadītāja Daiga Brigmane saņemot titulu "Gada bibliotekārs"" Stopiņu novada Ulbrokas bibliotēkas vadītāja Daiga Brigmane saņemot titulu "Gada bibliotekārs"" babīte.lv

Trešdien Babītes novada Kultūrizglītības centrā Piņķos pulcējās Pierīgas reģiona bibliotekāri, lai godinātu tos bibliotekārus, kuri šogad snieguši ieguldījumu savas bibliotēkas un novada tēla veidošanā.

Šogad par Pierīgas Gada bibliotekāru kļuvusi Stopiņu novada Ulbrokas bibliotēkas vadītāja Daiga Brigmane, kura ar savu entuziasmu un paveikto veicinājusi ne tikai sava novada, bet arī kopējo Pierīgas reģiona bibliotēku tēlu.

Tāpat atzinību saņēma Mālpils novada Sidgundas bibliotēkas vadītāja Irēna Zutere un Salaspils novada Dienvidu filiālbibliotēkas vadītāja Dace Mosāne.

Jāpiemin, ka dienas gaitā kaimiņnovadu bibliotekāri iepazinās ar Babītes novada pašvaldības bibliotēku, kas kopš septembra mājo jaunās telpās Kultūrizglītības centrā.

Pierīgas reģiona bibliotekāri ik gadu gada nogalē sanāk kopā, lai atskatītos uz padarīto, sveiktu cits citu ar paveikto un mācītos, ko jaunu aizgūt nākamajam gadam.