31.05.2013 15:27

Labdarības koncertā aicinās atbalstīt pensionētos aktierus

Autors  Ogrenet.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Olga Dreģe un citi viņas profesijas brāļi un māsas labdarības koncertā Ikšķilē aicinās ziedot pensionēto aktieru atbalstam. Olga Dreģe un citi viņas profesijas brāļi un māsas labdarības koncertā Ikšķilē aicinās ziedot pensionēto aktieru atbalstam. www.kasjauns.lv

31. maijā plkst. 19 Ikšķiles estrādē "Latvijas Teātra radošo personību atbalsta fonds" sadarbībā ar Ikšķiles novada pašvaldību rīko labdarības koncertu "No sirds".

Koncertā piedalās dziedošie aktieri no visiem Latvijas profesionālajiem teātriem – Olga Dreģe, Dita Lūriņa-Egliena, Karīna Tatarinova, Andris Keišs, Evarita Pjata, Sigita Jevgļevska, Māris Bezmers, Inese Ramute.

Ienākumi no biļetēm tiks pārskaitīti "Latvijas Teātra radošo personību atbalsta fondam", kas palīdzēs segt skatuves senioru veselības problēmu izmaksas. "Latvijas Teātra radošo personību atbalsta fonds" dibināts 2008. gadā pēc informācijas saņemšanas par pensionēto skatuves mākslinieku kritiskajiem veselības un sociālajiem apstākļiem, kā jau daudziem senioriem mūsu valstī. Visvairāk cilvēkus uztrauc veselības problēmas un to izmaksas. Fonds cenšas palīdzēt risināt šos jautājumus (veselības polišu iegāde, zāļu atmaksa utt.).