24.05.2013 10:36

Mārupē vasaru ieskandinās ar bērnu un jauniešu svētkiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Mārupē vasaru ieskandinās ar bērnu un jauniešu svētkiem Publicitātes foto

26. maijā mārupieši un novada viesi aicināti piedalīties bērnu un jauniešu svētkos "Ar vasaru saujā" Jaunmārupes ciemā.

 

Plkst.10 mārupieši un viesi aicināti pulcēties pie Mārupes Mūzikas un mākslas skolas, lai plkst.10.30 dotos svētku gājienā līdz pasākuma norises vietai – Jaunmārupes ūdenstornim. Dalībai svētku gājienā īpaši gaidīti vecāki ar mazuļiem ratiņos, atraktīvāk noformēto un izdekorēto ratiņu īpašnieki tiks novērtēti un saņems balvas.

Plkst.11 notiks svētku atklāšana ar leļļu teātra "Tims" viesizrādi "Skursteņslauķis". Turpinājumā gaidāmi burvju mākslinieku triki, Mārupes izglītības iestāžu dziedātāju un dejotāju priekšnesumi, kā arī ielu vingrotāju uzstāšanās un ekstrēmo sporta veidu paraugdemonstrējumi no "Green Trials" komandas un Jaunmārupes puikām. Pasākuma apmeklētāji varēs piedalīties radošajās darbnīcās, griezties karuseļos un doties izjādēs ar zirgiem.

Paralēli visām svētku aktivitātēm bērniem vecumā līdz 14 gadiem norisināsies sacensības "Bērnu mini velo krosā". Noslēgumā, plkst.15 uzstāsies grupa "Bermudu divstūris", informē Kate Nītiņa Mārupes novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste.