22.05.2013 16:23

Saulkrastos pulcēsies amerikāņu auto cienītāji

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Saulkrastos 8.jūnijā norisināsies astotais starptautiskais amerikāņu auto salidojums "Saulkrasti 2013. Wanted!".

Pasākuma laikā būs apskatāmi turpat vai katru 20.gadsimta dekādi pārstāvoši auto. Spārnotie auto būs no 50.gadiem, 60.-70.gadus pārstāvēs ASV autobūves lepnums "Cadillac", ar muskuļiem leposies "Mustang", "Corvette", "Camaro" un "Firebird". Būs aplūkojama arī filmas "Atpakaļ nākotnē" zvaigzne "DeLorean", vēsta aģentūra LETA.

"Saulkrasti 2013. Wanted!" sāksies plkst.12.30 ar amerikāņu auto parādes braucienu, kas virzīsies posmā Minhauzena Unda–centrs–Baltā kāpa–Zvejniekciems–centrs un turpināsies ar auto izstādi Ainažu ielas posmā, koncertu Saules laukumā, bet noslēgsies ar mini "Burnout" Ainažu ielā. Dienas programmas apmeklējums būs bez maksas. Savukārt vakarā viesnīcas "Minhauzena Unda" teritorijā gaidāms koncerts, kurā piedalīsies pašmāju mūziķis Ivars Pētersons un igauņu izpildītāji "Boogie Company".

Pasākuma laikā gaidāmi Saulkrastos satiksmes ierobežojumi – visu dienu satiksmei būs slēgta Ainažu iela posmā no Raiņa ielas līdz Vidrižu ielai, bet sabiedriskais transports tiks novirzīts pa A.Kalniņa ielu. Posmā no Vidrižu ielas līdz A.Kalniņa ielai (pie Saulkrastu slimnīcas) ielas malā tiks atļauta automašīnu novietošana pasākuma apmeklētājiem. Tāpat būs atļauta automašīnu novietošana Ainažu ielas malā "Minhauzena Undas" tuvumā vakara koncertu laikā.