17.05.2013 21:09

Saulkrastos līksmi iesāks vasaras sezonu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Arī šogad viena no aktivitātēm sezonas atklāšanā būs kopīgs velobrauciens. Arī šogad viena no aktivitātēm sezonas atklāšanā būs kopīgs velobrauciens. Publicitātes foto

25. maijā Saulkrastos notiks vasaras sezonas atklāšanas pasākums "Ieripo Saulkrastu vasarā!". Dažādas aktivitātes paredzētas visas dienas garumā.

Sākot no plkst. 8 Bīriņu ielā visus aicinās tirgus, bet pēcpusdienā no 16 pie Saulkrastu Velosipēdu muzeja notiks sportiskas aktivitātes, radošās darbnīcas un gatavošanās sezonas atklāšanas velobraucienam.

Pagājušajā gadā Saulkrastos notika pirmais sezonas atklāšanas velobrauciens, kas pulcēja vairāk nekā 100 braucēju, kur jaunākais dalībnieks bija tikai pāris nedēļas vecs, bet vecākajam – pāri septiņdesmit. Šogad velobrauciena moto ir "Vedam lomu!", kad ikvienam dalībniekam būs iespēja pierādīt sevi radoši, tērpjoties jūrnieku un retro stilā, kā arī vest savu lomu.

Vakarā notiks koncerts, kurā skatītājus priecēs Normunds Rutulis, Aija Andrejeva un Aija Vītoliņa (Amber), kā arī mūsdienu deju grupa "Buras". Pasākuma noslēgumā plānota uguņošana pludmalē, informē Saulkrastu novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Marika Grasmane.