03.05.2013 09:35

Ādažniekus aicina uz Gaujas ielas svētkiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)

11. maijā jau trešo reizi Ādažos norisināsies Gaujas ielas svētki. To ideja radās līdz ar jaunas iestādes – Ādažu Kultūras centrs izveidošanu.

 

"Maija sākums ir Valsts svētku, Mākslas dienu, Kultūras centra dzimšanas dienas un Ģimenes svētku laiks. Tādēļ Ādažu novada svētki notiek tieši šajā laikā. Šinī gadā piedalīsies aptuveni 400 dalībnieku, gan pirmsskolas izglītības iestādes audzēkņi, gan vidusskolas skolēni, gan Kultūras centra deju kolektīvi un dziedātāji, gan Latvijā populari mākslinieki. Svētku ietvaros organizējam arī Pavasara tirgu," stāsta Linda Tiļuga, Ādažu kultūras centra vadītāja.

Īpašs notikums būs Normunda Jakušonoka un "Tipa orķestra" jaunās programmas pirmizrāde. Tāpat apmeklētājus priecēs arī Ieva Sutugova un Dobeles violetais ceriņu koris. "Šie ir svētki ādažniekiem, un mūsu – Kultūras centra – uzdevums ir nodrošināt labu programmu un sajūtu, ka ikviens ir "savējais", liels vai mazs. Ceram, ka Gaujas ielas svētki kļūs par tradīciju, un iedzīvotāji iesaistīsies svētku rīkošanā ar aizvien jaunām, radošām idejām," cer L. Tiļuga. Svētku pasākumi paredzēti no pulksten 10 līdz 18.