23.02.2013 21:10

Mārupē un Ādažos koncertēs Varis Vētra

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Dziesminieks, aktieris un uzņēmējs Varis Vētra. Dziesminieks, aktieris un uzņēmējs Varis Vētra. Publicitātes foto

Noslēdzies darbs pie aktiera un režisora Vara Vētras otrā dziesmu albuma "Viena mirkļa dēļ" sagatavošanas. Ar jaunajām dziesmām klausītāji tiks iepazīstināti visā Latvijā, tostarp Pierīgā.

Vara Vētras jaunajā albumā apkopotas 15 oriģinālkompozīcijas, kas ir romantisku un eksistenciālu pārdomu un atmosfēru rosinoši skaņdarbi, vēsta aģentūra LETA. Albums "Viena mirkļa dēļ" ir otrais V. Vētras dziesmu albums, kurā iekļautajām dziesmām mūziku un tekstu radījis pats V. Vētra. Pie dziesmu rakstīšanas viņš ķērās klāt 2003. gadā, un ierosmi šim darbam guvis, piedaloties mūzikas un mākslas festivāla "Bildes" radošajās nometnēs.

Kā atklāj mākslinieks, dažu melodiju motīvi ir pat vairākus gadus veci, taču pareizie vārdi atnākuši tikai nesen. Pirmais V. Vētras dziesmu albums "Pārdodu vēju un zirgu vēl klāt" pie klausītājiem nonāca 2011. gadā. Tāpat kā iepriekšējam, arī jaunajam dziesmu albumam tiks veltīta koncerttūre, kas no marta līdz maijam notiks daudzās Latvijas pilsētās. Pierīgā koncerti notiks Ādažu Kultūras centrā un Mārupes kultūras namā.