19.02.2013 13:00

Brāļi Auzāni un Jersikas orķestris viesosies Carnikavā

Autors  Carnikava.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Brāļi Jānis un Atis Auzāni. Brāļi Jānis un Atis Auzāni. www.fotoblog.lv

2. martā pulksten 13 Carnikavas Tautas namā "Ozolaine" uzstāsies TV šovos iepazītie brāļi Auzāni un Jersikas orķestris.

 

Vairāk nekā divdesmit dzīvie instrumenti (ģitāras, kontrabass, klavieres, akordeons, pūšaminstrumenti, sitaminstrumenti un liels perkusiju klāsts), patiesie un sirsnīgie brāļi Atis un Jānis Auzāni.

Ar muzikālā pavadījuma pārsteigumiem, gaismu spēli, neatkārtojamo vokālo skanējumu un tikai Oranžajam korim raksturīgo dziesmas idejas un horeogrāfijas pasniegšanas veidu "Slavenais Jersikas orķestris" vēlas skatītājus emocionāli aizvest prom no ikdienas rūpēm, likt ieskatīties pašiem sevī, pasmaidīt un atvērt durvis visam labajam, kas dzīvo katrā no mums. Bez lieka skaļuma noskaņu veidos gan mīlestības balādes, gan arī karstasinīga latgaliešu temperamenta piesātinātas dziesmas.

Skatītājus priecēs abu brāļu divbalsīgais dziedājums, kuram pievienosies Oranžā kora dziedātāji Anita Levša, Olga Stupiņa, Inta Ļaksa, Sergejs Ivanovs un Juris Vucāns, kā arī neatkārtojams pavadošo mūziķu sastāvs: Ēriks Upenieks (ģitāras, bandžo), Viktors Veļičko (kontrabass), Nauris Bartusevičs (sitaminstrumenti), Jānis Lemežis (klavieres, saksofons), Kaspars Stankevičs (trompete, perkusijas), Sergejs Ivanovs (akordeons).

Programmā iekļautas tautā iemīļotas melodijas Ata Auzāna aranžējumā latviešu, latgaliešu, angļu, vācu, spānu un portugāļu valodā: "Atkal līst", "Differente", "Latgalei", "Man šodien 18 gadu", "Mōte dieleņu aukleja", "Tumša nakte zaļa zāle", "Start wearing purple", "Debesis ir tuvu klāt", "Ripo tvaika bānītis", "Čili baba", "Puķu pārdevēja", "Aijas smaids" un citas.