30.01.2013 10:41

Siguldas kultūras namu pieskandinās Ingas Norvaišas dzeja

Autors  Sigulda.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
I.Norvaišas pirmā dzejoļu grāmata "Starp Jā un Nē" I.Norvaišas pirmā dzejoļu grāmata "Starp Jā un Nē" sparni2010.blogspot.com

1. februārī pulksten 18.30 Siguldas pagasta kultūras namā ar muzikālo programmu "Sarunas starp Tevi un Mani" viesosies dzejniece Inga Norvaiša un apvienība "Mēnesgaismas naktsputni".

Programmas kompozīciju veido Ingas Norvaišas mīlestības dzeja no dzejas krājuma "Starp Jā un Nē" pašas autores lasījumā. "Tas ir starp aizliegto un atļauto, vientulību un tuvību. Starp mīlestību un naidu. Ikdienas steidzīgajā ritmā ieturi pauzi – pārstāj ierasti domāt, ierasti justies. Atļauj dvēselei lidot, un skaistums tevī uzziedēs," stāsta dzejniece un krājuma autore.

Muzikālo noskaņu radīs grupa "Mēnesgaismas naktsputni", kas ir jauna apvienība, kas tikai sāk sevi pieteikt plašākai klausītāju auditorijai. Vakara gaitā tiks atskaņotas Ata Priedīša, Anitas Zambares, Imanta Kalniņa un Aivara Hermaņa dziesmu interpretācijas. Grupas sastāvā muzicē: Līga Kārkliņa (flauta, putni), Einārs Ezers (ģitāra, balss, putni), Valters Veinbergs (bass, balss, putni), Andris Šņoriņš (perkusijas, putni), Anita Zambare (balss, taustiņi, putni).