25.01.2013 14:35

Aktieris Andris Bērziņš mārupiešus aicina kopā svinēt savu jubileju

Autors  Marupe.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
Andris Bērziņš. Andris Bērziņš. www.dailesteatris.lv

25. janvārī pulksten 19 Andris Bērziņš aicina uz koncertprogrammu "Manas Pie Dzimšanas dienas" jeb viena aktiera teātri Mārupes kultūras namā.

 

Kādreiz jaunībā Andris Bērziņš ar "Mūžīgo unisonu" devās koncerttūrēs pa Latviju, nu ir pienācis laiks atkal doties pie Latvijas skatītājiem trejdeviņos novados, tikai šoreiz bez pārējiem "Mūžīgā unisona" biedriem, toties ar aktiera iemīļoto komponistu un dzejnieku darbiem pūrā. Programmā ietvertas dziesmas no Raimonda Paula, Ulda Stabulnieka un citu komponistu repertuāra, Knuta Skujenieka, Rūdolfa Blaumaņa un Imanta Ziedoņa dzejas darbi, ko papildinās Andra spēlēto mūzikas instrumentu – akordeona, ģitāras, bungu – melodijas.

Šī programma ir mīlestības apliecinājums Latvijas tautai un kopīga Andra 50, 55 un 60 gadu "Pie Dzimšanas dienu" svinēšana; skatītājs ir tas "ciemiņš", ar kuru aktieris runā patiesi, no sirds uz sirdi, no dvēseles uz dvēseli, jo "mēs viens otram tā kā saules esam" un "dodot gūtais neatņemams".

A. Bērziņš dāvina savu mākslas un viena aktiera teātri savai tautai un skatītājam, apceļojot Latviju un piepildot novadus ar savu mīlestību un cieņu saviem uzticīgajiem 38 darba gados iegūtajiem skatītājiem.