23.01.2013 10:55

Allažu baznīcā uzstāsies dziesminiece Sintija Grava

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Allažu evaņģēliski luteriskā baznīca. Allažu evaņģēliski luteriskā baznīca. www.poga.lv

27.janvārī koncertu ciklā "No Ziemassvētkiem līdz Vasarsvētkiem" Siguldas novada Allažu luterāņu baznīcā koncertēs dziesminiece Sintija Grava.

Dziesminieces melodijas ir dvēseles mūzika - gaiša, tīra un mierpilna. Viņas radītās dziesmās ir tā gaisma un tas vieglums, ko spēj radīt tikai augstākiem spēkiem veltīta mūzika. Dziesminiece raksta mūziku, dzied un spēlē par godu Dievam, vēsta aģentūra LETA.

Koncertā Allažu baznīcā vokālistei un ģitāristei S. Gravai pievienosies draugi - taustiņinstrumentālists Sergejs Austris Universs, basģitārists Norberts Skraucis un ģitārists Ingus Feldmanis. Kopā ierakstīti jau divi mūzikas albumi - 1998.gadā klajā nācis "Rīta bērns", 2000.gadā - "Mīlestība ir Tevī", un patlaban krājas dziesmas trešajam. Koncertā būs dzirdamas S. Gravas komponētās dziesmas gan ar viņas pašas vārdiem, gan svēto tekstu, gan ar Ruslana Niedinga vārdiem.

Uz gaišu noskaņu koncertu Allažu baznīcā Grava aicina klausītājus, atsaucoties uz Svētā Augustīna vārdiem: "Dziesma ir divkārša lūgšana."

Dziesminieces uzstāšanās Allažu baznīcā iecerēta pulksten 15. Koncerta apmeklējums būs bez maksas.