18.01.2013 16:14

Salaspilī sacentīsies jaunie dziedātāji

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Jau 26.janvārī jaunie talanti piedziedās kultūras namu "Rīgava". Jau 26.janvārī jaunie talanti piedziedās kultūras namu "Rīgava". www.salaspils.lv

26. janvārī Salaspils kultūras namā "Rīgava" notiks jauno izpildītāju konkurss "Skaļā daba".

Tajā piedalīsies vokāli instrumentālās grupas un izpildītāji no Kuldīgas, Ikšķiles, Ogres, Lielvārdes, Carnikavas, Siguldas un Rīgas, vēsta aģentūra LETA. "Skaļās dabas" žūrijas vērtējumam tiks nodotas 11 konkursantu dziesmas, no kurām viena būs pašu sacerēta, bet otra – zināmu autoru dziesmas aranžējums.


Konkursā par iespēju saņemt mākslinieka Andra Abiļeva darināto ceļojošo statueti, ierakstīt vienu dziesmu un uzņemt videoklipu sacentīsies izpildītāja Rūta Ķergalve un grupas "Briedis tumsā", "Sweet Deals on Wheels", "Piggy drive", "Under Pressure", "Oghre", "Nopietna grupa nenopietniem cilvēkiem", "Namejs", "Piloti", "The Diamond Wall" un "Melansé", bet mūziķi sniegumu – dziesmu kompozīcijas, vokālu, instrumentu spēli un skatuvisko tēlu – vērtēs žūrijas locekļi Jānis Bukums, Baiba Vanaga, Maija Aukšmuksta un Edīte Ābeltiņa. Iespēja vērtēt jaunos izpildītājus tiks dota arī skatītājiem.

Pēc konkursa šī gada uzvarētāju noskaidrošanas visiem konkursantiem un apmeklētājiem gaidāma mūzikas nakts, kuru iesāks iepriekšēja gada konkursa uzvarētāji grupa "Useful" no Ogres. Dzīvā muzicēšana plānota līdz pat pirmajiem vilcieniem.

Jauno izpildītāju konkurss "Skaļā daba" Salaspils kultūras namā "Rīgava" sāksies pulksten 18.