03.01.2013 10:57

Carnikavas seniori lustējas gada noslēguma pasākumā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pēc svinīgajām runām un apsveikumiem, Carnikavas seniori ļāvās dejām. Pēc svinīgajām runām un apsveikumiem, Carnikavas seniori ļāvās dejām. www.carnikava.lv

Pagājušā gada izskaņā Carnikavas Tautas namā "Ozolaine" uz kopīgām dziesmām un dejām sanāca novada vecākās paaudzes cilvēki.

Gada noslēguma pasākumu "Lai katra doma ir kā balta sniega pārsla" atklāja Carnikavas pamatskolas pirmo un ceturto klašu mazie dziedātāji, kuri bija sagatavojuši sirsnīgu muzikālu sveicienu.

Kuplo novada senioru skaitu uzrunāja un svētkos sveica novada domes vadība – priekšsēdētāja Daiga Jurēvica ("Latvijas Zemnieku savienība") un izpilddirektors Imants Pastors. Pašvaldības vadītāji bija sagādājuši arī saldu pārsteigumu pasākuma apmeklētājiem. Lai tiktu pie kārotajām dāvanām, seniori tika aicināti uzstāties ar mākslinieciskiem priekšnesumiem, kuru laikā dzirkstīja prieks, jautrība un asprātība. Kā ik gadu, dāvanu senioriem bija sarūpējusi arī novada uzņēmēja Ilze Tjarve.

Atpūtas vakara īpašais viesis bija populārais estrādes mākslinieks Viktors Zemgals, kurš dziedāja publikai pazīstamas dziesmas un mīļi ieskatījās klātesošo sejās, veltot tām smaidu un uzmundrinājumu Jaunajam gadam.

Ar elegantām dejām vakaru kuplināja novada dāmu deju grupa "Gaujmalietes", bet Tautas nama vadītājas Ilzes Reinholces un kultūras pasākumu organizatores Madaras Prankas vadīti seniori varēja izkustēties un lustēties, kā arī mieloties ar domes sagādātiem kārumiem un gardiem nēģiem, ko nu jau vairākus gadus pēc kārtas tieši senioru Vecgada pasākumam dāvā SIA "Krupis", informē Carnikavas novada domes Izglītības un kultūras nodaļas vadītāja Elita Terentjeva.