25.12.2012 13:08

Daugmales dienas centrā "Adatiņas" ieskandina Ziemassvētkus

Autors  www.kekava.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pie Daugmales dienas centra iemītniekiem viesojās Ziemassvētku vecītis. Pie Daugmales dienas centra iemītniekiem viesojās Ziemassvētku vecītis. www.kekava.lv

Īsi pirms Ziemassvētkiem Daugmales dienas centrā "Adatiņas" bērni sagaidīja Ziemassvētku brīnumu – Ziemassvētku vecīša lielāko palīgu - Rūķi, kurš pie mazajiem ķipariem bija atbridis pa lielajām sniega kupenām, lai ar jaukām veltēm viņus iepriecinātu gaišajos svētkos.

 

Bērni šim Lielajam Brīnumam bija gatavojušiem ne pa jokam – svētku telpa uzposta, eglīte izrotāta, piparkūkas tikko izceptas un tik gardi smaržo, ka Ziemassvētku vecīti šī jaukā smarža vedināja doties vien iekšā dienas centā, kur ik dienu darbojas aptuveni divdesmit Daugmales bērnu.

Ziemassvētku vecīti gaidot, mazie ķipari kopā ar pedagoģi Antru Martinsoni izdziedāja sirsnīgās un mierpilnās Ziemassvētku dziesmiņas un kopā lasīja Ziemassvētku pasaku.

Bērni saņēma dāvanas ne tikai no Ziemassvētku vecīša, bet arī Ķekavas sociālās aprūpes centra iemītnieki bija sarūpējuši mazajiem bērniem pašceptus pīrādziņus, kā arī dāvanu saņēma pats dienas centrs "Adatiņas".

Atgādinām, ka dienas centrs "Adatiņas" tika atzīts par vienu no labākajiem Eiropas Savienības līdzfinansētajiem projektiem. Dienas centrs savas durvis vēra pērn martā, lai nodrošinātu novada iedzīvotājiem alternatīvās aprūpes pakalpojumus, kā arī brīvā laika pavadīšanas iespējas bērniem, pensionāriem un cilvēkiem ar invaliditāti.