24.12.2012 13:45

Blondīņu festivāls no Rīgas pārcelsies uz Jūrmalu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Lielās tūristu izrādītās intereses dēļ, nākamgad "Go Blonde" organizēs jau ceturto festivālu, kurš šoreiz notiks Jūrmalā, 13. jūlijā.

"Esam ņēmuši vērā tūristu ieteikumus un ceram sarīkot neaizmirstamu un košu festivālu nedēļas nogalē, kurā varēs piedalīties jebkurš. Pasākuma tematika ir "Pink Sensation" jeb "Rozā sensācija"," stāsta pasākuma organizatore Marika Ģederte.

Visas dienas garumā plānotas aktivitātes uz ūdens, pludmalē, Merilinas Monro līdzinieču konkurss, skaistuma konkursa "Mis un Misters Australian Gold" fināls, tenisa un golfa turnīri, "Harley Davidson" moču parāde. Festivāls noslēgsies ar ballīti visas nakts garumā, kurā piedalīsies ne tikai pašmāju zvaigznes, bet arī pasaulē zināmi dīdžeji un dziedātājas. Festivāls apmeklētājiem būs bez maksas, par dalības maksu būs atsevišķi slēgtie pasākumi.

Iepriekš notikušie "Go Blonde" festivāli guva plašu pasaules plašsaziņas līdzekļu uzmanību, palīdzot Latvijai nokļūt vadošajos ziņu kanālos ar pozitīvu vēstījumu – "Latvija ir atradusi veidu, kā cīnīties ar krīzi". Vācijas nacionālais televīzijas kanāls 1 uzņēma dokumentālo filmu par Latvijas Blondīņu asociāciju. Festivāls tika atspoguļots vairāk nekā 500 interneta portālos visā pasaulē, telekanālā CNN, populārajos dzīvesstila žurnālos "Glamour", "Mairie Claire" ASV, "Grazia" Anglijā un Itālijā un citviet.