18.12.2012 17:39

Horna dārzā Jūrmalā atklāts Ziemassvētku tirdziņš

Autors  www.jurmala.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Par jauku tradīciju kļuvuši Horna dārza vasaras suvenīru tirdziņi Majoros, ko organizē Jūrmalas Kultūras centrs.

Šoziem līdz 6. janvārim jūrmalniekus un pilsētas viesus Horna dārzā gaidīs Ziemassvētku un Jaungada tirdziņš.

Ko labu meklēt un atrast tirdziņā? Latvijas garšu ārvalstīs mītošajiem draugiem atradīsiet Skrīveru saldumu mājiņā, fonda "Ziedot.lv" namiņā meklējiet Latvijas rokdarbnieču darinātas rotaļlietas, piespraudes, krelles, kuras iegādājoties ar savu pirkumu atbalstīsiet arī kādu labdarības programmu.

Pie Jūrmalas mākslinieces Agneses Bules atradīsiet latvieša sapni, uzzināsiet, kas Jūs sagaida jaunajā gadā, un, kas zina, iespējams, kādā no Agneses radītajiem latvieša tēliem ieraudzīsiet sevi vai sev tuvu cilvēku!

Svētku mielastam ir cita garša, kad galds skaisti klāts. Tirdziņā atradīsiet ar mīlestību austus lina galdautus, dvieļus, sedziņas, šalles no lina un vilnas. Ar jaunām, skaistām rotām, brīnišķīgām miega maskām un citām stila lietām mūs priecēs "Matilda", kuras produktus jau esam iepazinusī un iecienījuši.

Māksliniece Jūlija Podziņa uz Horna dārzu atvedusi savus jaunākos porcelāna darbus – tējas krūzes un svečturus ziemas vakariem.

Un kā tad svētkos bez piparkūkām! Tām būs atvēlēta vesela mājiņa – jāizvēlas sev tīkamākā!

Tirdziņš Horna dārzā darbosies katru dienu līdz 6. janvārim no plkst. 13 līdz 19, bet 24., 25., 26. un 31. decembrī un 1. janvārī būs slēgts. Jūrmalas Kultūras centrs patur iespēju sliktu laika apstākļu gadījumā ierobežot tirdziņa darba laiku.