19.11.2012 12:22

Valsts svētkos ar unikālu priekšnesumu mārupiešus sveic pats Maestro Raimonds Pauls

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Dziesmas, no kurām daudzas nav tikušas atskaņotas kopš septiņdesmito gadu sākuma, izpildīja Nacionālā teātra aktieri jaunie aktieri Madara Botmane un Juris Jope. Dziesmas, no kurām daudzas nav tikušas atskaņotas kopš septiņdesmito gadu sākuma, izpildīja Nacionālā teātra aktieri jaunie aktieri Madara Botmane un Juris Jope. Mārupes novada pašvaldības arhīvs

Par godu Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienai rīkotajā pateicības sarīkojumā pārsteiguma sveicienu ar sava jaunākā koncerta cikla "Vēja ziedi" pirmatskaņojumu Mārupes novada iedzīvotājiem sagādāja Maestro Raimonds Pauls.

Atzīmējot Latvijas svētkus, 18. novembrī Mārupes kultūras namā notika svinīgs pateicības sarīkojumus, kurā pašvaldība godināja tos mārupiešus, kuri šogad devuši ieguldījumu novada saimnieciskās un sabiedriskās dzīves veidošanā, informē Mārupes novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Kate Nītiņa.

Pateicība izteikta "Mārupes BMX klubam" par aktīvā atpūtas parka izveidošanu Mārupē, Skultes ciema skolotājam Valdim Čeičam par oriģinālas, vēsturiski patriotiskas galda spēles "Bermontiāde Mārupes novadā" izveidošanu, tautas deju ansamblim "Mārupieši" par Latvijas un Mārupes vārda nešanu XIII ASV latviešu dziesmu un deju svētkos Viskonsinas štata pilsētā Milvoki, kopumā dažādās nominācijās gandrīz trīsdesmit iedzīvotājiem, organizācijām un uzņēmējiem.

Pateicības sarīkojuma otrajā daļā mārupiešiem bija unikāla iespēja pašiem pirmajiem dzirdēt R. Paula jaunāko koncertprogrammu "Vēja ziedi", kuras pamatu veido cikls ar Imanta Ziedoņa vārdiem. Dziesmas, no kurām daudzas nav tikušas atskaņotas kopš septiņdesmito gadu sākuma, izpildīja Nacionālā teātra jaunie aktieri Madara Botmane un Juris Jope.