30.10.2012 21:08

"Bilžu" bērnu koncertā – Kaukuļu ģimene no Siguldas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Marts Kaukulis (no kreisās), Kārlis Alviķis (arī siguldietis, "Liepājas brāļu” dalībnieka Andra Alviķa dēls), Aija Kaukule, Rūta Kaukule, Juris Kaukulis. Marts Kaukulis (no kreisās), Kārlis Alviķis (arī siguldietis, "Liepājas brāļu” dalībnieka Andra Alviķa dēls), Aija Kaukule, Rūta Kaukule, Juris Kaukulis. no 2011. gada "BILŽU" koncerta bērniem

Uz īpašo koncertu gaidītas arī bērnudārzu audzinātājas un skolotājas, mammas un tēti, māsas un brālīši, kā arī omītes un opīši.

Šogad jau 27.gadu notiek mūzikas un mākslas festivāls "BILDES"! Tā ietvaros, kā vienmēr, notiks koncerts bērniem, uz kuru aicināti bērnudārzu un jaunāko klašu audzēkņi. Savukārt jauno grupu koncerts īpaši varētu interesēt jauno mūziķu vienaudžus – skolēnus.

Koncerts bērniem notiks Rīgas Kongresu namā 3. novembrī plkst.13.00. Piedalās: "Dzeguzīte", "Jūras akmentiņi", Kaukuļu ģimene no Siguldas, "Knīpas un knauķi", Adrija Silva & Adrians Kukuvasi, "Little Poppy", "MOMO", "Podziņas", "Rīgas akmentiņi", Samanta un Haralds Sīmanis, "Tu un es", "Tev un man" un Igeta Gaiķe, "Vējā" un Nikolajs Puzikovs, "Visi kā viens", Sandra Bula un Gustavs un Āris Ziemeļi.

Pirms koncerta un koncerta starplaikā būs dažādas aktivitātes un atrakcijas, saldējuma "TIO" baudīšana, kurās varēs laimēt un cienāties ar gardumiem, darbosies fotostudija ar cepumiņu Selga un Guttiņu.

Biļetes cena – sākot no 3 Ls. Skolotājam, kas pavada skolēnu grupu, ieeja bez maksas. Kolektīvie biļešu pieteikumi pa tālr.67205295, 29282866 vai e-pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..