17.10.2012 13:23

Grupu "Baltie lāči" un "Apvedceļš" tandēms muzicēs arī Pierīgā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Šoruden radies jauns projekts, kas ir grupu "Baltie lāči" un "Apvedceļš" kopīga koncertprogramma "Pasta nodaļas stāsti". Uzstāšanās paredzētas arī Pierīgā.

 

Kaislīgākajiem mūzikas faniem jau tagad jāmeklē balles kurpes, lai gan līdz koncertiem vēl nedaudz jāpaciešas. Zināms, ka šlāgergrupu tandēms uzstāsies 10. novembrī Baložos, 15. decembrī Mālpilī un 1. februārī Ādažos.

Šāda šlāgermūzikas populārāko grupu apvienošanās veselai koncertturnejai notiek pirmoreiz. Idejas autors – "Balto lāču" līderis Andris Baltacis – šoreiz licis lietā ne tikai savas dziedātāja un mūziķa prasmes, bet arī savulaik apgūto režisora profesiju. Un nu ir tapis apjomīgs muzikāls uzvedums, kurā lomas atvēlētas visiem mūziķiem – pasta priekšniekam, padotajiem un apkopējam.

Katrs ir ticis arī pie sava jauna vārda, tā radies Krūmacis, Baltiņš, Lej-Man un fon Lipskis. Uzvedumā "Baltie lāči" un "Apvedceļš" reāli rāda, izdzīvo, izdzied un izspēlē kādas pasta nodaļas stāstus, nākot pie klausītājiem ar jaunām un jau skatītāju simpātijas ieguvušām dziesmām, ko papildina gan īpaši šūti pastnieku tērpi, gan skatuves iekārtojums.

Andris Baltacis un Jānis Krūmiņš ir sarakstījuši jaunas dziesmas un abu sadziedāšanās ir visai iespaidīga, tādēļ publiku koncertā sagaida ne vien dažādi patīkami pārsteigumi, bet arī reālas dāvanas, ko saņem aktīvākie un atjautīgākie klausītāji. Ovācijas un ilgie aplausi koncerta laikā liek secināt, ka programma ir izdevusies un skatītājiem tā sniedz gan lielisku muzikālu baudījumu, gan patīkamu atpūtu, informē koncertturnejas organizatoru pārstāve Ilze Trumpe.