09.10.2012 16:57

Babītes novadā top jauna vokālā studija

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Babītes novada Salas pagastā tiek veidota jauna vokālā studija, tādēļ ikviens, kuram dziedāšana ir sirdij tuva, aicināts pieteikties.

 

Jaunajā vokālajā studijā, kas atradīsies sporta un kultūras centrā "Pīlādzīši" būs iespēja apgūt estrādes, popa, džeza un blūza dziedāšanas mākslu. Iemācīties pareizas elpošanas, skaņas veidošanas pamatus, gūt iemaņas darbā ar mikrofonu. Dalībniekiem būs iespēja koncertēt un piedalīties dažādos konkursos.

Nodarbības sāksies 6. novembrī pulksten 17 popa grupai bērniem un pulksten 19 – vokālais ansamblis pieaugušajiem.

Vokālo studiju vadīs Maija Sējāne (agrāk – Maija Gaile), kas ir konkursa "Sony Jazz Stage" laureāte. Šobrīd – grupas "The WOW" soliste. Grupa aktīvi koncertē – šovasar uzstājās festivālos "Summer Sound" un "Positivus". 2011. gada nogalē iesildīja grupu "Instrumenti" tās tūrē pa Latviju, kā arī kanādiešu grupas "Austra" koncertu vecgada vakarā koncertzālē "Palladium".

Pieteikšanās un plašāka informācija: Maija Sējāne, e-pasta adrese Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., tālr. 26321178, un Babītes novada pašvaldības kultūras darba organizatore Biruta Grīnfelde, e-pasta adrese Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., tālr. 22020629, 67914034, informē Zane Siliņa, Babītes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste.