25.09.2012 17:20

"Putnu" un čellista Ivara Bezprozvanova skaistākās dziesmas Ādažos

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

28. septembrī pulksten 19 Ādažu Kultūras centra Skatītāju zālē notiks vokālās grupas "Putni" un čellista Ivara Bezprozvanova koncerts "Skaistākās dziesmas". 

 

Pasākuma programma veidota, apkopojot vienā koncertā interesantākos, spilgtākos un publikas iemīļotākos opusus no "Putnu" repertuāra, kas sakrāts teju 20 gadu aktīvas koncertdarbības laikā, vēsta portāls "Ādaži.lv"

Virtuozas oriģinālkompozīcijas balsīm un čellam kopā ar liriskām, sirsnīgām dziesmām no teātra izrādēm, kuras īpaši "Putniem" un Ivaram Bezprozvanovam aranžējuši un komponējuši K. Pētersons, J. Ābols, M. Jansons, kā arī J. Kļava, U. Prauliņa un V. Pūce.

Vokālā grupa "Putni" darbojas kopš 1993. gada, un tās astoņas dziedātājas savu profesionālo meistarību apliecinājušas neskaitāmos festivālos, konkursos un koncertos Eiropā, ASV, Japānā un Austrālijā, reprezentējot mūsu dziedāšanas kultūru līdzās labākajiem Latvijas koriem.


Grupas repertuārs ir stilistiski dažāds – no viduslaiku dziedājumiem līdz pat avangarda mūzikai un kompozīcijām ar roka, popa, džeza un ambient elementiem.