14.09.2012 17:54

Aktieris Dzelzītis Mārupē meklēs ideālo līgavu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Izrādē līgavaiņa ādā iejūtas Dailes teātra aktieris Lauris Dzelzītis. Izrādē līgavaiņa ādā iejūtas Dailes teātra aktieris Lauris Dzelzītis. pannasteatris.lv

Sirsnīgā komēdijā par eksistenciāliem attiecību jautājumiem Mārupes skatītājus līgavaiņa ādā uzrunās aktieris Lauris Dzelzītis.

Izrāžu apvienība "Panna" 28. septembrī ar izrādi "Līgavainis" dosies uz Mārupi. Izrādē tipisku vīrieša attieksmi pret mīlestības un kāzu savstarpējo sakarību izdzīvos viens no Latvijas iekārojamākajiem vecpuišiem – aktieris Lauris Dzelzītis, vēsta portāls "Mārupe.lv".

Tā parāda situāciju, ko pārdzīvo vīrietis tajā brīdī, kad jūtas tiek pārvērstas par preci un mīlestība – par sarkanu plīša spilventiņu Valentīna dienā, – jūtas mirst. Komercializācija spēj līdz absurdam novest jebkuras attiecības, un to spilgi raksturo, piemēram, "aklās kāzas" televīzijas ēterā vai bildinājums radio laika ziņās.


"Līgavainis" turpina attīstīt un nostiprināt stand-up žanra tradīciju Latvijā, ko "Panna" iedibināja 2008. gadā ar pirmo izrādi "Tētis". "Pannas" repertuārā ir arī izrādes "Tāda es esmu" un "Puse no sirds".