30.06.2018 14:13

Jūrmalā izskanēs labākā itāļu mūzika no Karūzo līdz Čelentāno

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Jūrmalā izskanēs labākā itāļu mūzika no Karūzo līdz Čelentāno publicitātes

14. augustā festivāla "Summertime – aicina Inese Galante" ietvaros pazīstamais itāļu dziedātājs Džovanni Kostello sniegs pirmo solokoncertu Latvijā, Jūrmalā. Viņš arī piedalīsies festivāla galā koncertā 12. augustā, savā neatkārtojamā manierē izpildot slavenās itāļu balādes no Karūzo līdz Čelentāno.

Brīnišķīgais, harizmātiskais itālis Džovanni Kostello Latvijas klausītājiem uzstāsies pirmo reizi, taču viņa nesenie koncerti Losandželosā, Maiami un Neapolē izpelnījās vētrainas klausītāju ovācijas. Jūrmalā savā solo koncertā mūziķis izpildīs leģendārā Paolo Kontes kompozīcijas, kā arī lieliskā itāļu tenora Enriko Karūzo balādes, ģeniālā Adriano Čelentāno dziesmas un daudzus citus visu iemīļotus itāļu hitus, informē pasākuma organizatori.

"Izpildot itāļu mūzikas leģendu kompozīcijas, es necenšos tiem līdzināties, es palieku es pats, ietverot dziesmās savu pasaules redzējumu, un klausītājiem dāvāju ne tikai mūziku, bet arī visu savu mīlestību," stāsta Dž. Kostello.

Džovanni Kostello ir pazīstams ar savu neparasti samtaino balss tembru un krāsaini romantisko repertuāru, rosinot asociācijas ar Itāliju un Vidusjūras piekrasti. Itālija ar savu fantastisko kultūras mantojumu vienmēr ir bijusi iedvesmas avots pasaules lielākajiem meistariem, itāļu valoda aizrauj, mūzika iedvesmo mīlestībai, neticamajai harizmai un itāliešu ugunīgajam temperamentam piemīt vienreizīga enerģija, norāda rīkotāji.