07.06.2018 15:20

Līgo parku jubilejas reizē ieskandinās 100 akordeonistu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Līgo parku jubilejas reizē ieskandinās 100 akordeonistu arhīvs

16. jūnijā Līgo parka estrādē Stopiņu novadā pulcēsies 100 akordeonisti no visas Latvijas – akordeona ansambļu un orķestru lielkoncertā "Latvijai 100, Līgo parkam 30". Koncertā skanēs populārās mūzikas melodijas akordeona izpildījumā.

Rīgu koncertā pārstāvēs Augusta Dombrovska mūzikas skola, Jāzepa Mediņa Rīgas 1.mūzikas skola, Jāzepa Mediņa Rīgas Mūzikas vidusskola, Juglas Mūzikas skola, Pārdaugavas Mūzikas un mākslas skola, Pāvula Jurjāna mūzikas skola, Pierīgu – Babītes Mūzikas skola, Ikšķiles Mūzikas un mākslas skola, Jāņa Dūmiņa Baldones Mūzikas skola, Ķekavas Mūzikas skola, Olaines Mūzikas un mākslas skola, Salaspils Mūzikas un mākslas skola, Ulbrokas Mūzikas un mākslas skola, Ulbrokas kultūras nams un Jūrmalas Mūzikas vidusskola.

Koncertā arī piedalīsies akordeonisti no Jelgavas Mūzikas vidusskolas, Tukuma Mūzikas skolas, Kandavas Mūzikas un mākslas skolas, Cēsu Mūzikas vidusskolas, Jāņa Norviļa Madonas Mūzikas skolas, Lielvārdes novada Mākslas un Mūzikas skolas, Limbažu Mūzikas skolas, Salacgrīvas Mūzikas skolas un Siguldas mākslu skolas "Baltais flīģelis", kā arī profesionālo mūziķu "Trio KAFIJA" un "Kvartets".

Kā informēja Stopiņu novada pašvaldībā, šāds bezmaksas lielkoncerts notiek pirmo reizi un tiek veltīts valsts simtgadei, kā arī norises vietas – Līgo parka – 30. gadskārtai.

Lielkoncertu organizē Ulbrokas kultūras nams, atbalsta Stopiņu novada pašvaldība.