04.06.2018 13:23

Olgas Dreģes jubilejas koncerti izskanēs arī Saulkrastos, Siguldā un Mārupē

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Olgas Dreģes jubilejas koncerti izskanēs arī Saulkrastos, Siguldā un Mārupē Matīss Markovskis

12. jūnijā Rīgā, VEF Kultūras pilī, paredzēts jau piektais Olgas Dreģes 80 gadu jubilejas koncerts. Vasaras izskaņā un rudenī iemīļotās aktrises jubileju svinēs arī Pierīgā – 24. augustā Saulkrastu estrādē, 12. oktobrī renovētajā Siguldas Kultūras centrā un 14. oktobrī Mārupes kultūras namā.

Koncertos, kurus vadīs pazīstamais rakstnieks un publicists Ēriks Hānbergs un Dailes teātra aktrise Aija Dzērve, piedalīsies kinorežisors Jānis Streičs, aktieri Jānis Paukštello, Baiba Indriksone, Ausma Kantāne, Juris Strenga, "Knīpas un Knauķi", LU FMF jauktais koris "Aura", muzikālā apvienība "Vintāža". Tāpat koncerta laikā uz lielā ekrāna tiks demonstrēti fragmenti no nozīmīgākajām kinofilmām un teātra izrādēm, kur gaviļniece piedalījusies, pavēstīja pasākuma rīkotāji.

"Esmu laimīga, ka man ir uzdāvināta šī karstā, ziedošā vasara! Un, redzot pārpildītās zāles Latvijas pilsētās, kur skatītāji ceļas kājās pirms un pēc koncerta, saprotu, ka laikam mans radošais mūžs nav nodzīvots velti," aizkustināta pauž Olga Dreģe, pieminot arī brīnišķīgos braucienus kopā ar visu radošo komandu uz koncertiem Latvijas pilsētās.

"Šie ceļojumi ir īpaši, jo tajos stāstām stāstus, dalāmies atmiņās un izbaudām koncerta vadītāja – publicista Ērika Hānberga – burvīgo apsmaidīšanu un apkomplimentēšanu," piebilst māksliniece. Viņa aicina šajā lieliskajā vasarā atrast kādu brīdi, lai noskatītos viņas jubilejas koncertu un, ja ir vēlēšanās, arī nofotografētos kopā vai saņemtu autogrāfu nesen iznākušajā atmiņu grāmatā.

Šovasar Olgas Dreģes jubilejas koncertu vēl būs iespēja noskatīties arī 5. augustā Dobeles Ķeizarmeža estrādē, 8. septembrī Mazmežotnes muižā un 13. oktobrī Kalnu kultūras namā Saldus novadā. Biļetes uz koncertiem vēl var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.