09.04.2018 14:19

Pierīgas skanīgākie cāļi – no Olaines un Ķekavas novada

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas skanīgākie cāļi – no Olaines un Ķekavas novada Ikšķiles novada pašvaldība

Tīnūžu tautas namā aizvadīts Pierīgas novadu mazo vokālistu konkurss "Skanīgākais Cālis 2018". Tajā piedalījās 16 dalībnieki no Olaines, Ķekavas, Mārupes, Salaspils, Ikšķiles, Inčukalna, Langstiņiem un Carnikavas.

Konkursā žūrijā šogad bija bērnu vokālā ansambļa "Dzeguzīte" vadītāja Daila Martinsone, Ikšķiles Mūzikas un mākslas skolas direktore Valda Jermanova un Ogres novada Kultūras centra bērnu vokālās studijas "Svilpastes" vadītāja Ilze Miezere. Ar mazajiem dziedātājiem konkursa gaitā klāt bija Feja, kura palīdzēja, atbalstīja un iedrošināja, kā arī brīvajā laikā aicināja rotaļās.

Dziedātāji sacentās divās grupās – jaunākajā grupā (2-4 gadi) un vecākajā grupā (5-6 gadi). Skanīgākās balss īpašniece un galvenā titula ieguvēja jaunākajā grupā šogad bija divgadīgā Ance Stupele no Olaines, bet vecākajā grupā – sešus gadus vecā dziedātāja Šarlote Patmalniece no Ķekavas, vēsta Ikšķiles novada pašvaldība.

Jau tradicionāli katram konkursa dalībniekam žūrija piešķīra kādu titulu. No mājiniekiem ikšķiliešiem divgadīgā Terēze Briežkalne saņēma titulu "Cālīte- Dāmīte 2018", savukārt sešus gadus vecā Maija Broka – "Drosmīgākais Cālis 2018".

Vairāk fotoattēlu skatīt šeit.