25.08.2012 14:24

Ralfs Eilands aicina saēsties pilnu vēderu rudens labumu

Autors  Aprinķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Grupas “PeR” jaunākais dalībnieks Ralfs Eilands cer, ka Siguldā klausītāji mūziķus uzņems ar ovācijām. Grupas “PeR” jaunākais dalībnieks Ralfs Eilands cer, ka Siguldā klausītāji mūziķus uzņems ar ovācijām. www.ltv1.lv

Pēdējā augusta nedēļā, pavadot vasaru, Siguldas pilsdrupu estrādi ieskandinās dažādu mūziķu, tostarp grupas "PeR" dziesmas.

Puišu grupas jaunākais dalībnieks Ralfs Eilands sarunā atklāj, ka vasaras sākumā cerējis uz atpūtu, taču augusta beigās sapratis, ka jau pienākusi vārda diena – rudens vēstnesis. Vasara bijusi notikumiem pārpildīta, sākot ar "Jauno vilni", festivālu "Pestivals", lielajiem koncertiem un beidzot ar nesenu festivālu Lietuvā. "Labi, ka draugi man atgādināja par manu vārda dienu. Pat nezinu, kā svinēt un ko darīt," vakar sacīja mūziķis.

Puišu grupa nupat atgriezusies no mūzikas festivāla Lietuvā, kur pēc koncerta programmas vēl četras reizes saukti atpakaļ uz skatuves.

"Kaut ko tādu centīsimies panākt arī Siguldā," sola Ralfs. Puisis uzsver – katrs grupas koncerts ir atšķirīgs, jo lielu daļu artavas koncertā sniedz arī skatītāji, kuri piedalās enerģijas apmaiņā.

Visvairāk grupas puišu prātus šobrīd aizņem domas par gaidāmo piecgades koncertu un albumu. Tomēr Ralfs nevar aizmirst arī par jauno mācību gadu, kas tepat aiz sliekšņa. 12. klases dēļ viņš būs spiests attiekties no jauniem projektiem un piedāvājumiem.

"Negrasos neko mest malā, bet skaidrs ir tas, ka neko jaunu neapņemšos. Nāksies gadu pagaidīt," nolēmis puisis. Viņš atklāj, ka pat vasarā daudzo projektu dēļ nācies celties astoņos no rīta. Skolas laikā režīms jau skaidrs – no rīta uz skolu, pēc tam uz jauniešu radio "Spin FM", vēlāk grupas mēģinājums vai ieraksti studijā. Mājās izdodas tikt tikai ap pusnakti, kad padarīti visi darbi. "Tad vairs nevar būt nekādas runas, ka varētu, piemēram, ar meiteni iziet ārā," atzīst Ralfs.

Jaunais mūziķis neaizmirst nodot sveicienus arī portāla "Apriņķis.lv" lasītājiem, novēlot raženu rudeni. "Galvenais labi daudz saēsties rudens labumus, lai pietiek enerģijas. Tas pats svarīgākais!"