20.12.2017 16:49

Sākta XXVI Starptautisko Siguldas Opermūzikas svētku biļešu tirdzniecība

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Sākta XXVI Starptautisko Siguldas Opermūzikas svētku biļešu tirdzniecība arhīvs

Arī nākamajā gadā Siguldā norisināsies viens no spilgtākajiem Latvijas kultūras notikumiem – XXVI Starptautiskie Siguldas Opermūzikas svētki. Siguldas pils kompleksu Opermūzikas svētki pieskandinās no 27. līdz 29. jūlijam, biļetes uz koncertiem jau šobrīd iespējams iegādāties "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās.

Siguldas novada pašvaldībā informē, ka nākamā gadā Opermūzikas svētkos mūzikas baudītājiem būs iespēja klausīties tādas pasaules līmeņa zvaigznes kā Maija Kovaļevska, Kamens Čanevs, Marina Rebeka un citi. Kā ierasts, apmeklētājiem tiks piedāvāts gan Umberto Džordāno operas "Andrē Šenjē" oriģināliestudējums, gan vērienīgs Galā koncerts "Marina Rebeka un Latvijas opermūzikas pērles". Tāpat jau tradicionāli norisināsies svētku atklāšanas, jauno talantu un garīgās mūzikas koncerti.

Biļetes pieejamas "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās. Biļetes cena – no 10 līdz 50 eiro. Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem Siguldas novada kultūras centra kasē būs iespēja iegādāties biļetes ar atlaidēm.