14.12.2017 11:27

Nākamvasar Siguldā koncertēs "Clean Bandit" un 90. gadu zvaigznes

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Nākamvasar Siguldā koncertēs "Clean Bandit" un 90. gadu zvaigznes publicitātes

Koncertsērijas "Sunset Festival" rīkotāji ceturtdien izsludinājuši 2018. gada vasaras sezonu ar britu elektroniskās mūzikas grupas "Clean Bandit" uzstāšanos Siguldā 5. jūlijā un vērienīgo "Radio SWH" 25 gadu flash-back (atmiņu) pasākumu 14. jūlijā.

5. jūlijā Siguldas pilsdrupu estrādē uzstāsies šobrīd aktuālo hitu "Rockabye" un "Symphony" autori – britu elektroniskā grupa "Clean Bandit". Veiksmīga elektroniskās un popmūzikas apvienošana ar klasiku (Mocarts un Šostakovičs) un spilgtu solistu atrašana savām dziesmām ir britu grupas "Clean Bandit" panākumu atslēga.


Savukārt 14. jūlijā "Sunset Festival" ietvaros Siguldā norisināsies "Radio SWH" 25 gadu flash-back pasākums. 1994. gada pavasarī ar vērienīgu pasākumu tika nosvinēta "Radio SWH" atklāšana. Atsaucot atmiņā tā laika notikumus, radio 25 gadu jubilejā tiks sapulcēti tie paši mākslinieki, kas Skanstes ielas pagalmā uzstājās tālajā 1994. gada jūlijā – "Dr.Alban", "Haddaway", "Ace of Base" (pārstāvēs soliste Dženija Bergrena), "Army of Lovers" un Rozalla. 

Biļetes uz abiem pasākumiem būs pieejamas "Biļešu serviss" tirdzniecības vietās, sākot no pirmdienas, 18.decembra. Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem tiks piemērotas atlaides, un informācija par atlaides apjomu drīzumā tiks papildināta. Pakāpeniski tiks izziņotas arī turpmākās "Sunset Festival" koncertu dienas un mākslinieki.

"Sunset Festival" ir atsevišķu pasākumu koncertsērija, kas gleznainajā Siguldas pilsdrupu estrādē un tās apkārtnē notiek kopš 2016.gada, attīstot augstas kvalitātes kultūras notikumu ārpus galvaspilsētas, kurš piesaista apmeklētājus no visas Latvijas un kaimiņvalstīm.