20.07.2017 14:14

Saulkrastus apmeklēs "Trīs musketieri"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Saulkrastus apmeklēs "Trīs musketieri" publicitātes

Režisors un asprātību meistars Zigurds Neimanis radījis oriģinālu dramatisko materiālu leģendai par musketieriem, piedāvājot brīvdabas iestudējumu "Trīs musketieri", kas augustā viesosies septiņās Latvijas pilsētās, arī Saulkrastos.

"Leģenda "Trīs musketieri", ar kuru uzaugušas daudzas paaudzes, ir aktuāls arī šodien. Mūsu stāstā aktieri bez bailēm ironizē un lauž priekšstatus par slavenajiem varoņiem. Šis būs stāsts par nedaudz naivu Karali, intriganti Milēdiju, pārgalvīgu Karalieni un viņai uzticīgiem trim Musketieriem, kurus atveidos Imants Strads vai Māris Bezmers, Roberto Meloni un Nikolajs Puzikovs. Izrāde būs par atpazīstamo – vīru draudzību un izklaidēm un sieviešu mūžseno ieroci – šarmu," iestudējumu raksturo režisors.

Līdzīgi kā A. Dimā romānā "Trīs musketieri", arī Z. Neimaņa veidotajā izrādē valdīs īsta vīru draudzība, galma intrigas, kuras ir savērpušās ap Karalieni un Karali, tajā būs romantiskas attiecības, kāds centīsies atmaskot sazvērniekus.

Populāras dziesmas, atraktīvu horeogrāfiju, smieklus no visas sirds piedāvās Dailes un Valmieras Drāmas teātra aktieri. Maģiskos trikus izspēlēs pasaules meistars iluzionismā Valdemārs Veiss, kurš ar maģiskajiem trikiem aizraujas jau kopš septiņu gadu vecuma, apgūstot šo māku pie vairākiem Eiropas iluzionisma meistariem.

""Trīs musketieri" būs lieliska muzikālā izrāde, uz kuru aicinām nākt visu ģimene – varēs kārtīgi izsmieties. Izrāde būs mūsdienīga, mēs izmantosim arī mobilos telefonus, tajā būs arī policistes. Mēs esam lieliska un enerģiska komanda, kas labprāt iepriecinās skatītājus ar savu sniegumu," saka divu lomu atveidotāja izrādē, Dailes teātra daiļā aktrise Lelde Dreimane.

Pirmizrādi "Trīs musketieri" piedzīvos 4. augustā Saldū. Musketieru mūsdienīgo stāstu būs iespēja iepazīt arī 6. augustā Kuldīgā, 13. augustā Saulkrastos, kā arī Tukumā, Alūksnē, Cēsīs un Jēkabpilī. Biļetes uz brīvdabas izrādēm "Trīs musketieri" iespējams iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā, kā arī izrāžu norises vietās uz vietas. Biļešu cenas 7–15 eiro.

Izrādē piedalīsies arī Samanta TīnaIzrādē piedalīsies arī Samanta Tīna