17.07.2017 12:49

Foto: Mūzika, teātris un tango – Jūrmalā krāšņi aizvadīti Jomas ielas svētki

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Foto: Mūzika, teātris un tango – Jūrmalā krāšņi aizvadīti Jomas ielas svētki Jūrmalas pilsētas dome

Pagājušajā nedēļas nogalē Jūrmalā norisinājās Jomas ielas svētki, kuros varēja baudīt teātra uzvedumus, muzikālus priekšnesumus, kā arī aizraujošu programmu bērniem. Savukārt Dzintaru pludmalē bija iespēja vērot kaislīgas dejas ar akrobātikas elementiem.

Uz Jomas ielas skatuves pie viesnīcas "Hotel Jūrmala SPA" uzstājās indīpopa grupa "Franco Franco", grupa "Audiokvartāls", ansamblis "Manta" un citi, tāpat bija iespēja vērot vairākus teātra uzvedumus un burvju triku priekšnesumus, informē Jūrmalas pilsētas domē.

Mazākie svētku apmeklētāji Horna dārzā varēja darboties radošajās darbnīcās – izgatavot kartona somas, ielūkoties mikroskopos un piedalīties citās aizraujošās aktivitātēs. Tāpat ģimenes baudīja muzikālus teātra uzvedumus: radošās apvienības "Teātris un Es"  izrādi "Lielais talantu šovs", koncertuzvedumu "Lai ir" ar bērnu ansambļa "Kolibri" un tenora Jura Vizbuļa dalību, Bergenas latviešu amatierteātra "LATiBergen" izrādi "Vilks, kurš rija grāmatas" un citus priekšnesumus.

Majoru stāvlaukumā visas dienas garumā norisinājās svētku tirdziņš, savukārt vakarā Dzintaru pludmales smiltīs notika unikāls tango uzvedums ar akrobātiskiem elementiem. Kaislīgos mūzikas ritmus iekustināja grupa "Tango Sin Quinto" un dziedātāja Aija Vītoliņa, dejotāji un horeogrāfi Agnese Vanaga un Andris Kačanovskis un citi mākslinieki, vēsta domes pārstāvji.