13.07.2017 12:28

Ziedoņa muzejā Murjāņos notiks Senioru un Ģimeņu dienas

Autors  LETA
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ziedoņa muzejā Murjāņos notiks Senioru un Ģimeņu dienas Einārs Binders

20. jūlijā plkst. 14 Imanta Ziedoņa muzejā Murjāņos notiks šīs sezonas pirmā Senioru diena, bet nedēļas nogalē, 22. jūlijā, norisināsies Ģimeņu diena, pavēstīja muzeja pārstāve Alise Pabērza.

Šajā Senioru dienā rakstnieks Ēriks Hānbergs dalīsies ar atmiņu stāstiem par pieredzēto kopā ar Imantu Ziedoni, Aivaru Berķi un Dainu Bruņinieci, meklējot sakoptākās lauku sētas Latvijā deviņdesmitajos gados. Par pēcpusdienas muzikālo noformējumu rūpēsies latviešu operdziedātājs, tenors Nauris Puntulis. Sarunas vadīs Ziedoņa muzeja dibinātāja Žanete Grende.

Seniori ir aicināti arī dalīties ar saviem atmiņu stāstiem, fotogrāfijām vai grāmatām par Imantu Ziedoni, lai kļūtu par daļu no Ziedoņa muzeja veidotājiem.

22. jūlijā plkst. 12 muzejs pie sevis ciemos aicina ģimenes uz Ģimeņu dienu. Šajā dienā pasākumi muzejā būs paredzēti visu vecumu bērniem, kā arī pieaugušajiem, tā, lai katrs atrastu savam vecumam un interesēm atbilstošu aktivitāti.

Imanta Ziedoņa muzejs atrodas Murjāņos, Krasta ielā 12. Muzejā ir iespējams nokļūt ar sabiedrisko transportu (autobusi Rīga-Valmiera, Rīga-Limbaži, braucot līdz Murjāņiem – "Vīgantu veikalam" un tālāk sekojot norādēm) vai ar personīgo auto, braucot no Rīgas puses – nogriežoties pa labi pirms Vīgantu veikala un sekojot norādēm.

Iepriekš:

Aicina Ziedoņa muzejs