01.06.2017 11:16

Augustā grupa "Carnival Youth" prezentēs jauno albumu Siguldas pilsdrupu estrādē

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Augustā grupa "Carnival Youth" prezentēs jauno albumu Siguldas pilsdrupu estrādē www.sigulda.lv

Indīroka grupa "Carnival Youth" 1. jūnijā izdevusi jaunu albumu "Vienā vilcienā", kam par godu izziņots arī līdz šim vērienīgākais grupas koncerts, kas 26. augustā notiks Siguldas pilsdrupu estrādē. Koncertā skanēs dziesmas gan no jaunā albuma, gan iepriekšējiem – "No Clouds Allowed" un "Propeller".

Jauno albumu veido astoņi skaņdarbi ar dziesmu tekstiem latviešu valodā, ko grupas dalībnieki Edgars Kaupers, Emīls Kaupers un Roberts Vanags, kā arī Aleksis Luriņš ierakstījuši "Red Bull Studios Berlin" šī gada pavasarī Berlīnē, vēsta Siguldas novada pašvaldībā.

Biļetes uz koncertu pieejamas "Biļešu servisa" kasēs un internetā. Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem pieejamas biļetes ar 15% atlaidi. Vienā pirkumā izmantojot ID kartes kodu, būs iespējams iegādāties ne vairāk kā divas biļetes. Apmeklējot koncertu, pie ieejas būs jāuzrāda Siguldas novada iedzīvotāja ID karte.

Šī vasara Siguldā būs muzikāla – papildus 25. Starptautiskajiem Siguldas Opermūzikas svētkiem jau otro gadu notiks arī "Sunset Festival", kura ietvaros izziņota arī populāro mūzikas grupu "The xx", "The Naked and Famous" un Džesijas Veiras piedalīšanās, vēsta pašvaldībā.