29.05.2017 12:43

Foto: Ar dziesmām un dejām aizvadīti Siguldas novada svētki

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Foto: Ar dziesmām un dejām aizvadīti Siguldas novada svētki A. Jenerts, A. Stiglics

Pagājušajā nedēļas nogalē ar dziesmām, deju priekšnesumiem, radošām darbnīcām un dažādiem citiem pasākumiem aizvadīti Siguldas novada svētki "Siguldai 810. Mūsu uzvaras", kuri norisinājās trīs dienu garumā vairākās pilsētas vietās.

Visaktīvākā svētku diena bija sestdiena, kad jau no paša rīta novadniekus modināja Siguldas novada pūtēju orķestri – Siguldas pagasta Kultūras nama pūtēju orķestris, Absolventu orķestris, jauniešu pūtēju orķestris "Sudrabskaņa", kā arī Siguldas novada amatierteātru aktieri, vēsta Siguldas novada pašvaldībā.

Svinības turpinājās dzelzceļa stacijas laukumā, kur skanēja dažādi koncerti un norisinājās aizraujošas aktivitātes bērniem – radošas darbnīcas, ar kurām pārsteidza Mākslu skolas "Baltais Flīģelis" audzēkņi.

Tāpat bija iespēja apmeklēt sadraudzības koncertu, kurā kopā ar folkloras kopu "Senleja", jauniešu deju kolektīvu "Ķimenīte", bērnu folkloras kopu "Senlejiņa" un "Tiptaiņi" uzstājās viesi – Gruzijas deju kolektīvs "Changi" un Lietuvas folkloras kopa "Raskila", informē pašvaldībā.